Tel je zegeningen

Tel je zegeningen

OLDENZAAL - Je zegeningen tellen is bekijken wat je allemaal hebt in het leven om blij over te zijn. Niet klagen en kijken naar wat er allemaal misgaat en vervolgens in een negatieve spiraal geraken. Dat laatste is niet van toepassing op Oldenzaler Eddy Loohuis.

Wie Eddy Loohuis in levende lijve ontmoet, kijkt direct in een open en een en al vriendelijkheid uitstralend gezicht. Eddy Loohuis, cartoonist, dichter, schrijver, fotograaf geeft ons lezers en kijkers wekelijks een mooi inzicht in, hoe hij als creatieve geest, ons het reilen en zeilen in de samenleving voorhoudt en afschildert. Kleine portretjes doorspekt met ernst en luim en gedachtenkronkels die tot meer aanzetten bij de lezers en kijkers.

Nieuwe bundel
Onlangs verscheen van zijn handen uit zijn creatieve geest ontsproten een derde bundel cartoons met een ‘Glimlach’. Dichters, schrijvers, cartoonisten zijn nodig in de samenleving, ze houden ons de spiegels voor en laten indrukken achter die ons mensen doet nadenken en mogelijk aanzetten tot overdenkingen ten goede. Met zijn derde bundel ‘Glimlach’ biedt hij ons een inkijk in hoe en wat er het afgelopen jaar zich in onze samenleving heeft afgespeeld. De cartoonbundel is te koop bij Boekhandel Broekhuis en Vako Oldenzaal. Een mooi geschenk om te geven met Sint of Kerstmis.
Tekst: Martin Meijerink

Meer berichten
 
Auto zoeker