Cube nieuwe digitale partner van FC Twente

ENSCHEDE - FC Twente gaat de komende jaren haar krachten bundelen met Cube. De app- en webontwikkelaar uit Oldenzaal is de nieuwe digitaal partner van FC Twente.

De samenwerking begint met de ontwikkeling van de FC Twente app die komende zomer samen met de nieuwe website wordt gelanceerd. Beide applicaties hebben een gemeenschappelijk doel, de band tussen de supporters en club nog verder versterken. Daarnaast wil FC Twente haar geledingen een gezamenlijk platform bieden met diverse functionaliteiten voor supporters en sponsoren.

Goede fundering
De komende periode wordt de fundering voor het digitale landschap neergezet. Dit landschap gaat bestaan uit verschillende applicaties die elkaar ondersteunen. Een optimale mix van bestaande software in combinatie met goed maatwerk. Cube gaat hierbij ook samenwerken met reeds aangesloten partners van FC Twente.

Over Cube
Cube - gevestigd in Oldenzaal - is gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale oplossingen, zoals mobiele apps, webapplicaties (websites en platformen) en business tools. Naast FC Twente werkt Cube momenteel al samen met ander grote Twentse organisaties zoals Pure Energie en Takeaway. “Wij gaan onze kennis inzetten, zodat FC Twente digitale koploper kan worden”, aldus Job Keupink (CEO) en Jarno Rutjes (Business Developer) van Cube.

Transitie
Nerds & Company was sinds 2016 de webpartner van FC Twente. De huidige website van FC Twente blijft tot en met het eind van dit seizoen in onderhoud bij hen.

Meer berichten
 
Auto zoeker