Alternatieve Bazaar school de Zevenster

OLDENZAAL - De jaarlijkse Bazaar op vrijeschool de Zevenster in Oldenzaal is een begrip voor een ieder die de school kent. Helaas kan vanwege het coronavirus dit jaar de Bazaar niet plaatsvinden in de gebruikelijke vorm.

Om de ouders, leerlingen en andere geïnteresseerden toch een beetje het saamhorige, creatieve gevoel van de Bazaar te kunnen laten ervaren heeft de Bazaarcommissie dit jaar een magazine gemaakt met het thema “Haal de Bazaar bij je thuis”. In deze speciale editie komen zoveel mogelijk van de bekende elementen terug zodat in plaats van op school deze thuis beleefd kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de heerlijke baksels uit het restaurant, de allerhande kramen waar je altijd gegarandeerd kunt slagen voor al je decembercadeaus en verschillende kinderactiviteiten waarbij schatten te vinden en prijzen te winnen zijn.

Online activiteit
Naast dat je met het magazine het Bazaargevoel in huis kunt halen is er vanaf 13 tot en met 20 november ook een Online Bazaarweek op: www.facebook.com/bazaardezevenster. Het magazine is vanaf 13 november voor iedereen digitaal te downloaden via de website: https://tinyurl.com/bazaarmagazine2020.

Meer berichten
 
Auto zoeker