Afbeelding

Impuls schrapt veel welzijnsactiviteiten

Algemeen

OLDENZAAL - Nu de maatregelen weer zijn aangescherpt, past Impuls haar activiteiten deels aan.

De activiteiten van Impuls zijn deels aangepast tot 12 november. Zo worden alle avondactiviteiten stopgezet. Activiteiten voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen gelukkig wel door gaan. Voor de volwassenen verschilt het per activiteit. Zo blijven bijvoorbeeld tafeltje dekje, koelvries- en diepvriesmaaltijden gewoon beschikbaar. Daarentegen moet ANWB Automaatje Oldenzaal helaas tijdelijk stoppen met het vervoeren van Oldenzaalse inwoners. Dit om het aantal bewegingen en de sociale contacten tot een minimum te beperken. Individuele afspraken met bijvoorbeeld een ouderenadviseur, het mantelzorgsteunpunt of armoedepreventieloket kunnen wel gewoon doorgaan.
Zodra de landelijke voorschriften veranderen worden de mogelijkheden om activiteiten eventueel op te starten, opnieuw bekeken. Houd de website www.impuls-oldenzaal.nl in de gaten voor de laatste stand van zaken en voor alternatieve activiteiten.

Alzheimer Café dicht
Door de coronamaatregelen is het Alzheimer Café Oldenzaal in de maanden oktober en november gesloten. Heeft u vragen of behoefte aan een gesprek, bel of mail dan naar het Sociaal Team Oldenzaal: 0541-571414, elke werkdag van 09.00 tot 13.00 uur. Tevens kunt u mailen naar contact@sociaalteam-oldenzaal.nl. De medewerkers van het Alzheimer Café Oldenzaal kijken dan wie uw vraag het beste kan beantwoorden. Hij/zij zal telefonisch of per mail contact met u opnemen en proberen uw vragen te beantwoorden. Hopelijk kunnen zij op deze wijze de mensen die te maken krijgen met dementie ondersteunen. Kijk ook op: www.dementie.nl

Gezellig samen aan de Hoftafel in de Hofkeuken (foto: Martin Meijerink).
Weer maandelijks samen eten en genieten in de Hofkerk 13 apr, 18:29
Afbeelding
Waarom een kampeertent essentieel is voor de perfecte kampeertrip 13 apr, 11:28
Lloyd Spiegel en Leif de Leeuw en Sem Jansen zullen het eerste jubileum-dubbelconcert verzorgen.
Jubileum-dubbelconcerten: Cobblestone bestaat al 20 jaar 12 apr, 19:58
Fanatieke lezers Saar Grundel (rechts) en Suus Bakker van basisschool de Leemstee in Bibliotheek Oldenzaal bij de display tafel Kinderjury 2024.
Het beste boek gekozen door kinderen 12 apr, 17:32
Opnieuw bouwen, gebruiken als huis van de stad of het kleiner maken van het stadhuis?
Opties voor toekomst stadhuis zijn op hoofdlijnen uitgewerkt 12 apr, 13:25
Afbeelding
Herdenking April-meistakingen Hengelo 1943 op 29 april 12 apr, 11:56
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 09:04
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01