Afbeelding

BoesCool55+ komt weer in beweging!

Algemeen

OLDENZAAL - Beweging is gezond voor jong en oud. Maar tijdens de lopende crisis waren de mogelijkheden wat beperkt. Ook voor het sportstimuleringsproject voor senioren, BoesCool55+, was het uitvogelen hoe activiteiten zo veilig mogelijk weer hervat kunnen worden. Nu is het dan eindelijk weer zover.

Goed nieuws voor alle 55-plussers in Oldenzaal: BoesCool55+ heeft weer een mooi aanbod van kennismakingscursussen dit najaar. Het is immers goed om te bewegen; voor onze soepelheid, kracht en weerstand. En nu kunt u ook ervaren hoe léuk bewegen kan zijn. Alle reden dus om mee te doen! Er worden weer verschillende beweegactiviteiten gepland, zowel binnen als buiten. Natuurlijk houden beweegaanbieders én deelnemers rekening met de huidige voorschriften zodat u ook veilig kunt meedoen. Dus bent u nieuwsgierig naar leuke nieuwe vormen van bewegen? Zoekt u een sportieve activiteit maar weet u niet zo goed wát u zou kunnen doen? Of wilt u een keer wat anders proberen? Kijk dan nu op www.boescool55plus.nl. De eerste kennismakingscursussen staan al online. Er staan nu 23 cursussen gepland; uiteenlopend van aquasport, curling, jeu de boules tot padel, walking football, tennis, klootschieten en yoga. Kortom, een mooie diversiteit die voor veel mensen toegankelijk is.


U kunt zich via de website gemakkelijk aanmelden. De beweegaanbieder waarbij u zich heeft ingeschreven neemt vervolgens contact met u op. Houd de website én uw mail in de gaten! Heeft u een kennismakingscursus gevolgd en is het helemaal wat u zoekt? Dan kunt u zich natuurlijk via de beweegaanbieder aanmelden voor een lidmaatschap of abonnement. Wilt u een ander beweegaanbod uitproberen? Ook dat is mogelijk.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 18 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26