Talent op het Terras in plaats van huiskamer

OLDENZAAL - Zondag 4 oktober is de tweede editie van ‘Talent in Huis’, die gelijk héél anders verloopt dan de eerste editie.

Vorig jaar werd dit voor het eerst gehouden met als insteek dat aanstormend muzikaal talent optredens gaf in 15 Oldenzaalse huiskamers. Dit is gezien de huidige uitdagingen uiteraard niet wenselijk. Daarom kwam de organisatie met het idee om dit in de buitenlucht te doen en wel op Oldenzaalse horecaterrassen.

Intieme optredens
Zondag 4 oktober van 12.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers op acht terrassen genieten van intieme optredens van lokale talenten. De toegang is gratis bij ‘Talent op het Terras’, maar uiteraard is een consumptie redelijkerwijs verplicht. Er is een blokkenschema gemaakt waarmee je zelf je eigen programma kunt samenstellen. Singer-songwriter, Ierse folk, jaren 50 en 60 hits of liever opzwepende gitaarmuziek? Keuze genoeg! Acht verschillenden lokale talenten spelen ieder hun eigen repertoire. Van 17.00 tot 19.30 uur bent u van harte welkom voor de afterparty! Bij Stadshotel Ter Stege kunt u coronaproof een lekker drankje drinken en genieten van de band Rough Notes.

Meer informatie
Wilt u een tabloid met informatie over de artiesten en het blokkenschema? Deze is sinds 19 september af te halen bij Oldenzaal Promotie, Museum het Palthe Huis, Bibliotheek Oldenzaal, Stadstheater de Bond en alle deelnemende horecaondernemingen. Meer informatie kunt u vinden op www.talentinhuis-oldenzaal.nl. Talent in huis is de afsluiter van De Week van de Amateurkunst die duurt van woensdag 30 september tot en met zondag 4 oktober. Tijdens de eerste dagen van de WAK worden workshops gegeven voor het amateurkunstveld en de verenigingen. Kijk ook op: www.cultuurmakelaaroldenzaal.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker