Fitform-fauteuils bieden optimale ondersteuning

ENSCHEDE - Veel mensen brengen een groot deel van de dag zittend door. Voor de tv, tijdens het werk of omdat bewegen niet meer zo gemakkelijk gaat. Hoe meer je zit, hoe belangrijker het is hóe je zit. Dit kan rugklachten en ander lichamelijke ongemak voorkomen en verminderen. Gezond zitten dus, en dat begint bij een verstelbare fauteuil van hoge kwaliteit.

Als je zit, is het belangrijk dat het lichaam zoveel mogelijk in zijn natuurlijke vorm wordt ondersteund. Dat kan alleen met een op maat gemaakte of ingestelde fauteuil. Hiermee bereik je de meest ideale zithouding. Daarnaast is beweging ín de stoel van groot belang, door zoveel mogelijk van houding te veranderen. Met name de rug blijft daardoor in betere conditie. Een stoel met veel variatie in houdingen is daarom altijd de beste keus.

Een stoel ‘op maat’
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat voor gezond zitten het volgende nodig is: de juiste zithoogte, de juiste zitdiepte, de juiste armleuninghoogte, de juiste lendenondersteuning en de juiste zithoek. Een stoel ‘op maat’ maakt dit mogelijk.

Juiste verstelbewegingen
Regelmatig van houding veranderen kan gezondheidsproblemen verminderen en voorkomen. Maar hoe krijg je dat zittend in een stoel voor elkaar? Het antwoord: met de juiste verstelmogelijkheden. In een Fitform-fauteuil kun je zitten, relaxen en liggen. Alle verstelbewegingen volgen de natuurlijke biomechanische draaipunten van het lichaam. De sta-op functie zorgt voor extra gemak.

Fitform beste keus
De kwaliteitsverschillen tussen fauteuils zijn groot. Experts in ‘gezond zitten’ bevelen het merk Fitform aan vanwege de meeste beweegmogelijkheden. Daarnaast zijn dit fauteuils van hoge kwaliteit met een langdurige garantie. Fitform-stoelen zijn van Nederlandse makelij en worden grotendeels met de hand vervaardigd. Er zijn diverse uitvoeringen, met veel opties en accessoires. Van zo’n fauteuil heb je vele jaren plezier!

Meer informatie
Voor meer informatie over Fitform-fauteuils kunt u terecht bij Fitform Elzinga, gevestigd aan de Voortsweg 31 in Enschede. Zij geven u graag een passend advies over de best mogelijke stoel voor uw specifieke wensen. Kijk ook op: www.elzingawonen.nl. Tot en met 24 oktober kunt u gebruikmaken van de exclusieve Fitform Najaarsactie 2020 (Wellness-collectie): luxe opties cadeau ter waarde van maximaal 499 euro óf een tweede Wellness-fauteuil voor de helft van de prijs.

Meer berichten
 
Auto zoeker