Nationale Burendag Park Stakenkamp

OLDENZAAL - Op initiatief van Kansrijk Berghuizen houdt IVN Afdeling Oldenzaal-Losser op zaterdag 26 september in Park Stakenkamp een Natuurwerkochtend. Dat vindt plaats in het kader van de Nationale Burendag 2020. Een leuke gelegenheid om samen iets te doen voor de natuur en de directe leefomgeving.

IVN Oldenzaal-Losser e.o. heeft onderdak in boerderij de Stakenboer en zet zich in voor Park Stakenkamp, waar onder andere een vlindertuin is aangelegd. Zij gaan op deze Natuurwerkochtend bollen planten, waardoor het volgend jaar nog mooier zal zijn in het park. Verder geven ze het park weer een opknapbeurt en vinden er, samen met anderen, nog meer (groene) activiteiten plaats.

Help mee
Doe ook mee. Het gaat weer een gezellige en nuttige ochtend worden. Er is voor iedereen iets te doen; groene vingers zijn niet direct een vereiste. Uiteraard wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen. Deelnemers starten zaterdag 26 september om 09.00 uur buiten bij de Stakenboer. Er is uitleg van de werkzaamheden, de taken worden verdeeld en er wordt verteld hoe men in corona-tijd aan de slag gaat. Tussendoor pauzeren de harde werkers. Neem wel zelf consumpties en eten mee. Na die pauze worden de handen weer uit de mouwen gestoken. Ongetwijfeld voldaan na gedane arbeid wordt rond 13.00 uur afgesloten. Voor gereedschap wordt gezorgd. Werkhandschoenen graag zelf meenemen. Stevige schoenen zijn aanbevolen. Meedoen? Aanmelding is verplicht en kan via de site van IVN Oldenzaal-Losser e.o. op: https://www.ivn.nl/afdeling/oldenzaal-losser-eo. Na aanmelding krijg je nog verdere informatie, zoals het coronaprotocol waaronder gewerkt zal worden.

Meer berichten
 
Auto zoeker