Stadstheater De Bond is weer begonnen

OLDENZAAL - Het had aardig wat voeten in de aarde; maar het Stadstheater De Bond is eindelijk weer van start gegaan. Op 1 september begon de kaartverkoop voor in totaal zo'n 30 voorstellingen tot en met december.

De Bond trapt deze zaterdag 12 september af met de familievoorstelling 'Een ober van niks' van Jansen & De Boer. Op zaterdag zal ook geloot worden voor de voorstellingen van Youp van 't Hek, die met de try-out van zijn oudejaarsconference op de planken zal staan.

Breed programma
Corona heeft de nodige invloed gehad op de programmering. Naast dat het programma een paar maanden later werd gepresenteerd is dan normaal, werkt Stadstheater De Bond nu met een half theaterseizoen. Dat wil zeggen dat de voorstellingen in 2021 dus later gepresenteerd zullen worden. Daarnaast zijn er komend najaar diverse artiesten, die tweemaal op één avond optreden. Door de 1,5 meter regel kunnen er namelijk minder bezoekers tegelijkertijd terecht in de theaterzaal van De Bond. Door twee keer op één avond op te treden, hopen de artiesten en De Bond toch zoveel mogelijk mensen een plekje te kunnen geven bij de voorstelling. Ondanks de beperkte ruimte in de programmering is er toch veel variatie geboekt, van Nathalie Baartman tot JB Meijers tot Dirk Scheele.

Kaarten
Kaarten bestellen kan via de website www.stadstheaterdebond.nl of telefonisch via 0541 53 63 00. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak om wachtrijen te voorkomen. Mail dan naar info@stadstheaterdebond.nl. De kassamedewerkers zitten voor u klaar van 13.00 tot 17.00 uur.

Veel steun
Het theater is uiteraard blij dat de voorstellingen weer hervat kunnen worden, zelfs met de nodige beperkingen. Ook zijn zij dankbaar voor de vele steun de afgelopen maanden. Veel mensen bleven het theater steunen, ook toen voorstellingen even niet mogelijk waren. Oldenzalers die het theater willen steunen kunnen ook Bondgenoot worden; dit kost 35 euro per seizoen. Hiermee krijgt men onder meer voorrang bij de kaartverkoop en andere speciale acties.

Meer berichten
 
Auto zoeker