Foto: MASTERPHOTO.NL

De Twentse Nazomer

WEERSELO – Een concert van een topartiest bijwonen is altijd een mooie beleving. Maar als je dat mag doen met nog geen 250 andere bezoekers én als die artiest vlak voor je staat, wordt het een ervaring die je nooit meer vergeet! Om het helemaal compleet te maken, kun je ook genieten van een heerlijke variatie culinaire, regionale hoogstandjes. Pak die kans, nu het kan, tijdens De Twentse Nazomer.

De Twentse Nazomer vindt plaats in het weekend van 2, 3 en 4 oktober, in de meest bijzondere ‘achtertuin’ van Twente. Schitterend verlicht, geheel overdekt, aangenaam verwarmd en toch buiten. Kortom, een unieke concert- en dinerlocatie. Je kunt hier geheel coronaproof ontspannen en genieten van optredens van de beste zangers van Nederland én de Vrienden van Twente LIVE: Jeroen van de Boom, Glennis Grace en OG3NE, Thomas Berge, Jaap Reesema en Emma Boertien.

Mooie optredens
Op elke dag is er een andere combinatie van vier artiesten, die je verrassen op verschillende podia en worden begeleid door een fantastische live band. Naast bekende hits zingen zij een aantal nummers en duetten die nog nooit eerder vertolkt zijn. “Het wordt een exclusieve, intieme en heel persoonlijke ervaring die bezoekers lang zal bijblijven”, zo vertelt Jan Hein Droste van Event Creators. Bezoekers kunnen kiezen uit drie soorten tickets: Verdraaid Genieten, Overheerlijk en Hoogtepunt. Welk ticket je ook boekt, elke bezoeker krijgt én een concert én een heerlijk driegangendiner voorgeschoteld van (h)eerlijke streekproducten.

Veilig genieten
De afgelopen maanden is men druk bezig geweest met de planning om zo’n evenement op te zetten in de huidige tijd. Hoe zit het dan met de beperkingen? Droste: “Natuurlijk zijn die er. Dansend uit je dak gaan bij een concert, of ouderwets feestvieren met bier en bitterballen is er nog niet bij. Maar daarover treuren heeft geen zin; we gaan liever kijken naar wat wél kan! Met De Twentse Nazomer denken wij dat we mensen een prachtig alternatief bieden dat misschien nog wel meer indruk maakt dan elk ander concert dat ze hiervoor hebben meegemaakt.” Meer informatie over locatie, programma, prijzen en tijden, vind je op de website: www.detwentsenazomer.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker