Oldenzaalse jeugd heeft volop genoten van Zomerweken

OLDENZAAL - In de afgelopen weken zijn de kinderen het avontuur met Joris van Dissel en de goede heks aangegaan om de beheksing in het middeleeuwse dorp Kids' Watch te behelpen. Dit was het thema van de altijd gezellige én druk bezochte OKids Zomerweken.

De kinderen leerden verschillende magische spreuken om het probleem op te lossen en kwamen een heel eind, tot ze achter een heel nieuw probleem kwamen. Op vrijdag 7 augustus en op maandag 10 augustus van de slotweek gaan de kinderen samen met de goede heks en Joris van Dissel in actie om het probleem voor eens en altijd op te lossen. Voor woensdag 12 augustus staat een spannende speurtocht op het Hulsbeek op de planning. Alle overige activiteiten vinden plaats op het voetbalpark van de Esch aan de Operalaan 100. Kinderen die de hele zomer geweest zijn mogen het eind van de zomervakantie mee naar avonturenpark Hellendoorn. Voor de overige activiteiten kan en mag iedereen nog meedoen zolang er plek is. Nieuwsgierig geworden? Ga naar www.oldenzaalkids.nl en zoek naar de pagina 'Zomervakantie 2020'.

Grote behoefte
Dit jaar staan de OKids Zomerweken en andere soortgelijke activiteiten in andere gemeenten onder grote belangstelling. Als gevolg van de huidige coronacrisis blijven immers veel gezinnen thuis of dichter bij huis voor kortere vakanties. De vele zomeractiviteiten voor de jeugd zijn dan ook een leuke manier om de kinderen wat variatie te bieden tijdens een anders wel héél lange en saaie zomervakantie. Menig kind en ongetwijfeld ouder is dan ook dankbaar voor de jaarlijkse inzet van vele vrijwilligers en sponsoren die dit soort zomerweken mogelijk maken.

Meer berichten
 
Auto zoeker