Foto: Shutterstock.com

Eenzaamheid blijft lastig in vakantieperiode en crisistijd

OLDENZAAL - De vakantieperiode is voor veel mensen een goed moment om weer wat tot rust te komen. De afgelopen tijd was voor ons allemaal even stressvol, waardoor ontspanning belangrijk is. Maar niet iedereen heeft deze luxe; in normale jaren al niet en nu is op vakantie gaan al helemaal een uitdaging.

Ook het Sociaal Team Oldenzaal weet dat er mensen zijn die het moeilijk hebben. Soms ontbreekt het aan geld voor een vakantie of dagje uit. En mensen die alleen achter blijven voelen zich juist in deze periode extra eenzaam. Ook nu bieden zij een luisterend oor aan mensen. Zij helpen u graag verder om te kijken naar mogelijkheden. Het Sociaal Team Oldenzaal bestaat uit professionals van verschillende maatschappelijke organisaties. Zij hebben allemaal hun eigen specialiteiten, zoals mantelzorgconsulenten, wijkverpleegkundigen en ouderenadviseurs. Ook kunnen mensen hier terecht wanneer zij zitten met vragen over geldzaken, langer zelfstandig blijven wonen of om zoals nu de vrije tijd in te vullen. De hoop is dat ook u als gewone Oldenzaler eens rondkijkt in uw omgeving om anderen te helpen die hier behoefte aan hebben; bijvoorbeeld tegen eenzaamheid.

Neem contact op
Het Sociaal Team Oldenzaal is onafhankelijk, neutraal en inwoners kunnen gratis gebruik maken van hun diensten. U kunt hen op werkdagen bellen van 09.00 tot 13.00 uur via 0541-57 14 14. Daarnaast bent u ook van harte welkom om binnen te lopen bij het Michgoriushuis aan de Markstraat 10. Kijk voor meer informatie over het Sociaal Team op: www.sociaalteam-oldenzaal.nl. Hebt u buiten kantooruren behoefte aan contact? U kunt ook altijd bellen met De Luisterlijn, op 0900-0767.

Meer berichten
 
Auto zoeker