Mensheid in de Zorg

ALMELO - Take Care V&R Thuiszorg bestaat sinds 2013. Het is een multiculturele thuiszorgorganisatie die uiteenlopende vormen van ondersteuning biedt. Naast de individuele begeleiding thuis en persoonlijke verzorging biedt Take Care ook activerende begeleiding en activiteiten in groepsverband. Alles afgestemd op uw specifieke behoefte.

Take Care V&R Thuiszorg werd opgericht door Vartan Arjekian. Dit met als doel om wat terug te doen voor zijn Armeense gemeenschap. Dit is een erg sterke, hechte culturele gemeenschap. Hierdoor voelen zij zich echter niet altijd thuis bij normale thuiszorgaanbieders. Vartan heeft eerst voor zijn ouders gezorgd en kwam zo achter de enorme zorgbehoefte voor mensen uit zijn cultuur. Een verzorgende die de taal spreekt van de cliënt en oog heeft voor zijn of haar cultuur is van onschatbare waarde. Iedereen is welkom bij Take Care V&R Thuiszorg. Zij maken geen onderscheid op basis van afkomst, nationaliteit, leeftijd, levensbeschouwing of seksuele geaardheid. Zorg zoals het zou moeten zijn: met aandacht voor ieder mens.

Zorg naar wens
Het bedrijf bestaat uit circa 15 professionals. Zij leveren precies de zorg en ondersteuning die nodig is. Dit kan zijn huishoudelijke hulp, ondersteuning bij persoonlijke verzorging of verpleging thuis. Wat uw behoefte aan zorg ook is; dag en nacht staan zij voor u klaar. Voor de cliënten voelt Take Care als thuiskomen, een plek waar ze zichzelf mogen zijn en waar ze begrepen worden. Ook de professionals zijn ontzettend betrokken bij hun cliënten en Vartan is letterlijk 24-uur per dag bereikbaar voor zijn cliënten. Zij bellen hem dan ook voor allerlei vragen en vragen ook regelmatig om hulp.

Dagactiviteiten
Naast de persoonlijke zorg en begeleiding biedt Take Care ook gestructureerde dagactiviteiten aan die het dagelijks leven prettiger maken. Zo is er drie dagen per week begeleiding in groepsverband met een afwisselend activiteitenprogramma. Zo kunnen cliënten onder meer deelnemen aan taalspellen in het Nederlands om taalgebruik te bevorderen. Maar ook bingo, individuele gesprekken, geheugenspelletjes, wandelen met begeleiders, verhalen delen, voorlichtingen en presentaties en zelfs bloemschikken zijn dan mogelijk.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over hun diensten op: www.thuiszorgtakecare.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker