Bruggink Mobility Centre Oldenzaal

OLDENZAAL - Peter Bruggink heeft ruim 30 jaar ervaring opgebouwd in de aanhangwagen branche en die kennis blijft dus beschikbaar voor de regio. Met een mooi ingericht bedrijfspand aan de Marconistraat 31 is Bruggink goed toegerust voor het werk. Peter: “We hebben alles professioneel voor elkaar. Ik wil nog een tweede brug erbij plaatsen zodat ik op 2 plekken kan werken met name voor de keuringen en onderhoud van caravans en campers.”

Peter runt zijn bedrijf in zijn eentje, maar ook zijn vrouw Carola en beide zoons Senna en Renzo dragen hun steentje bij, zoon Senna loopt stage bij zijn vader. Peter: “Tsja, dat krijgt 'ie mooi mee. We kijken samen naar een toekomst waarin Senna het bedrijf op termijn gaat overnemen.”

Veelzijdige ondernemer
Bruggink is officieel Hapert-dealer voor Oldenzaal en omgeving. U kunt bij hem terecht voor nieuwe en gebruikte aanhangwagens, maar natuurlijk ook voor onderhoud, onderdelen, alle voorkomende reparaties en schadeherstel. Dat geldt voor alle merken aanhangwagens, paardentrailers, boottrailers, caravans en campers. Ook het leveren en monteren van trekhaken alsmede het vervangen van banden is in het programma opgenomen. Bruggink is officieel BOVAG en RDW gecertificeerd en met zijn 30 jaar ervaring een vertrouwd adres voor Oldenzaal en omgeving.

Flexibel bedrijf
Openingstijden door de week zijn van 07.45 tot en met 17.30 uur en zaterdags van 09.00 tot en met 13.00 uur. Peter: “Maar voor reparaties, die niet kunnen wachten tot de volgende dag worden er uitzonderingen gemaakt. Ik ben daar als kleine ondernemer erg flexibel in. Aanhangers zijn vaak onmisbaar in de dagelijkse bedrijfsvoering van mijn klanten.” Technisch zitten er nog volop ontwikkelingen in de aanhangers. Peter: “Denk aan elektronische luchtveersystemen. Ik heb net een aanhanger met die techniek verkocht. Die kan zodanig zakken dat de laadvloer slechts enkele centimeters boven het wegdek komt. Handig als je een Ferrari of een rolsteiger wilt transporteren.”

Kom langs
Peter Bruggink heet u van harte welkom aan de Marconistraat 31 te Oldenzaal. Telefoon 0541-785635. Kijk op: www.brugginkmobilitycentre.nl Mail: info@brugginkmobilitycentre.nl

Meer berichten