Foto:

Echtpaar De Man viert 50-jarig huwelijk!

OLDENZAAL - Frans en Margot de Man zijn komende week 50 jaar getrouwd. Maar door corona blijft het feestje achterwege. Toch wilde de familie hen via deze weg op passende wijze eens in het zonnetje zetten.

Op 15 juli 1970 trouwden Margot en Frans de Man; en dat was een dag om nooit te vergeten. Alles ging mis in het stadhuis en daardoor waren zij te laat bij de kerk moet je weten. Ze zaten destijds ook krap bij kas omdat ze net hun eerste huisje hadden gekocht en wilden verbouwen. Daardoor hebben zij destijds geen groot huwelijksfeest kunnen houden. En tot overmaat van ramp werd hun nieuwe woning gekraakt naderhand. En kon het pasgetrouwde stel niet in hun nieuwe woning maar kwamen ze daardoor wel met een artikel en foto in de krant. Nu zijn ze 50 jaar getrouwd en hebben ze goede en slechte dagen mee gemaakt. Maar nu gaat het weer een beetje mis en dat heeft dit paar best geraakt.

Het afgelopen jaar was ook een hele beproeving medisch gezien, voor allebei. Ze keken dan ook heel erg uit naar een prachtig trouwfeest met hun familie en vrienden erbij. Maar vanwege covid-19 kunnen zij dit feest op de geplande datum niet geven. Het verplaatsen van het feest naar een veel latere datum is nu hun nieuwe streven.
Nu wensen hun kinderen en kleinkinderen Frans en Margot de Man ondanks alles op deze bijzondere dag een heel mooi en gezellige 50-ste trouwdag toe. En dat trouwfeest komt er nog wel ondanks al dat gedoe.

De felicitaties van Denys, Barbara, Niels, Lisa, Sanna, Emma en Léon de Man.

Meer berichten
 
Auto zoeker