OKids Zomerweken starten

OLDENZAAL - Komende week gaan de OKids Zomerweken weer van start. Kinderen kunnen zich weer volop vermaken de komende weken. Dit geeft weer wat opluchting na de afgelopen maanden van fikse beperkingen.

Het thema is dit jaar 'Riddertijd'. De opzet is dit jaar wat eenvoudiger van aard, waarbij men ook inspeelt op de huidige en potentieel nieuwe beperkingen. Het thema biedt kinderen veel ruimte om de veiligheidsmaatregelen op te volgen. De activiteiten vinden plaats op het voetbalpark van ZVV De Esch aan de Operalaan 100 van 10.00 uur tot 16.00 uur. Deelname kost per keer 1 euro euro per kind (4-12 jaar). De adviesleeftijd is wel 5 jaar en ouder, maar iedereen is in principe welkom.

Planning
De eerste drie weken worden de activiteiten iedere maandag en vrijdag gehouden en de opvolgende twee weken alleen op vrijdag. Informatie over de slotweek zal op een later moment bekend gemaakt worden op de website van OKids. In ieder geval staat er een uitstapje op de planning. De zomerweken vinden plaats op: maandag 6 juli, vrijdag 10 juli, maandag 13 juli, vrijdag 17 juli, maandag 20 juli, vrijdag 24 juli, vrijdag 31 juli en vrijdag 7 augustus.

Steun
Dit jaar worden de zomerweken mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren: het Rabobank coöperatiefonds, Stichting Boschuysen, de Gelderman Stichting, het Boeskoolfonds, Stichting Houtmaat en de gemeente Oldenzaal. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.oldenzaalkids.nl, waar ook de mogelijkheid staat voor opgave. Opgeven kan ook via inschrijven@oldenzaalkids.nl of door een bericht te sturen naar 06-22880760. Let wel op, er kunnen een beperkt aantal kinderen meedoen.

Meer berichten
 
Auto zoeker