Afbeelding

Thijronde Hulsbeek gaat weer van start

Algemeen

OLDENZAAL - De Thijronde door Het Hulsbeek start vanaf 1 juli weer elke woensdagmorgen. Paal 12 is weer open voor koffie/thee na afloop.

Woensdagmorgen 1 juli vertrekt de groep vanaf het mooie nieuwe plein bij Winkelcentrum De Thij precies om 09.00 uur. Mannen en vrouwen, meestal ruim 20 personen, verzamelen op 1,5 meter afstand. Wel moet man klachtenvrij zijn en contactgegevens na afloop achterlaten op de lijst bij Paal 12. Wandelen gaat in tweetallen op voldoende afstand. Deelname is gratis en aanmelding vooraf is niet noodzakelijk

Loop mee
Wandel mee met deze midweekse wandeling door het prachtige Hulsbeek. Er zijn routes van 6 of 9 kilometer, waarbij de laatste een stevige wandeling is. Dit is de grootst mogelijke ronde om Toetersdennen tot achter op de klootschietbaan, langs het heideveld en dan om alle vijvers van Het Hulsbeek. De 6 kilometer groep doet het wat kalmer aan en pauzeert bij de Gammelkerbeek. Daarna langs het heideveld terug over Het Hulsbeek. De wandelaars zijn om ongeveer 10.40 - 10.50 uur terug en gaan lopend of per fiets naar Paal 12 voor een bakkie koffie/thee. Altijd gezellig tot een ieder om ongeveer 11.00 - 11.10 uur weer voldaan naar huis gaat en nog een hele dag voor zichzelf heeft. Voor wie is De Thijronde? Voor iedereen die zin heeft om met anderen te wandelen als midweekse beweging. Je leert ook maatjes kennen om nog eens vaker te gaan wandelen. Maak er maar gewoon een sleur van want het is elke week gezond rond. De Thijronde gaat altijd door want elk seizoen is het mooi in Het Hulsbeek.

Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 15 uur geleden
Afbeelding
Zaaiactie voor de bijen 15 uur geleden
Lekker eten, gezelligheid en gemeenschap. Daar draait het om bij het Suikerfeest. (Tekst: Martin Meijerink)
Gezellige afsluiting van de ramadan met het Suikerfeest 16 uur geleden
Afbeelding
'Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour' 18 uur geleden
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 18 uur geleden
Afbeelding
Benefietconcert Dames Smartlappen Koor 18 uur geleden
Afbeelding
Visie wonen, welzijn en zorg 18 uur geleden
Foto: Masterphoto
Mooi programma voor Maxima's Night Out 18 uur geleden