Foto: Harry

PLAZA Fit & Healthclub is weer geopend

OLDENZAAL - PLAZA, het sportcentrum aan de Thijlaan, heeft sinds kort mogelijkheden gevonden om weer te gaan draaien. Buiten op de parkeerplaats onder een groot tentafdak heeft de club diverse situaties van binnen nagebootst en mensen kunnen weer sporten met behulp van de gebruikelijke lessen en trainingen met PLAZA instructeurs.

"Het is wel even wennen", aldus Harry Sanderink, eigenaar van PLAZA Fit & Healthclub en 7 andere fitnessclubs in Twente. "De overheid legt ons grote beperkingen op. We moeten eigenlijk gesloten blijven maar mogen wel open in de buitenlucht. Daarom hebben wij diverse creaties nagebootst op de parkeerplaats. We hebben in deze tijd wel bijna iedere dag online trainingen aangeboden, maar mensen willen toch weer door ons worden begeleid. Daarom zijn we blij dat we weer iets kunnen aanbieden, ware het niet dat het beperkter is. We hebben 3 zalen nagebootst. Een fitness-area met fitnesstoestellen en een circuitmogelijkheid voor FunXtion Hitt trainingen en het Milonnen wordt nagebootst."

Samen lessen
Er is een groepsfitness-area gecreëerd voor alle lessen zoals Senior-Fit, BodyPump, Grit, SH’Bametc. De spinninglessen kunnen met maximaal 12 personen doorgaan in de zogeheten Bike-area. De Yoga en Body Balance groepen zullen heerlijk in de open lucht op diverse grasveldjes te vinden zijn. "We denken er zelfs over om de Milon Cirkel ook volledig naar buiten te halen als het nog langer niet toegestaan is om naar binnen te gaan. Maar dat heeft vanwege de techniek nog wel wat haken en ogen."

Reserveren
“Veiligheid boven alles” daarom is PLAZA als aanbieder van deze sportactiviteiten met betrekking tot de RIVM-richtlijnen een “goed gastheer” en werken zij met een reserveringssysteem. Alle leden hebben een inlogmogelijkheid om via de PLAZA app te reserveren. Er wordt namelijk wel een maximum gesteld aan de grootte van de groepen en de veilige anderhalve meter afstand wordt in acht genomen. "Hiermee vermijden we “drukte”, en bieden we iedere bezoeker de “veilige” weg en vooral afstand bij bezoek. Uiteraard dient men zowel voor als na ieder bezoek de handen te desinfecteren en alle andere hygiëneregels zijn van kracht." Uiteraard zijn de kleedruimtes gesloten dus u dient te komen in sportkleding en een handdoek is verplicht. Bel: 0541-511280 of zie: www.plazatheater.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker