"Zing Nederlands met me" op 2 juni via een livestream

OLDENZAAL - "Zing Nederlands met me" bestaat al een tijdje, maar zal bij veel lezers nog onbekend zijn. Maar hier komt hopelijk verandering in! Het Taalpunt Oldenzaal helpt op veel manieren mensen om hun beheersing van het Nederlands te verbeteren. Samen zingen is één van deze onderdelen, onder de noemer: "Zing Nederlands met me".

Deze activiteit wordt regelmatig gehouden in samenwerking met de Kaliber Kunstenschool. Het is fijn om door middel van samen te zingen mensen te kunnen verbinden. Ook is het een mooie manier om Nederlands te leren én om plezier met elkaar te maken. Nu het even niet mogelijk is om in de bibliotheek met een grote groep bij elkaar te zijn, komt men online naar het publiek toe.

Livestream
Op 2 juni zal een gezellige livestream gehouden worden waarbij iedereen mee mag zingen. Dit is ook een leuke, laagdrempelige activiteit voor bijvoorbeeld senioren in een verzorgingstehuis of voor mensen die graag beter Nederlands willen leren. Zo kan men toch samen zingen, op afstand, met een klein groepje voor een groot scherm of alleen. Net zoals u het zelf wilt.

Doe mee!
U kunt op 2 juni om 14.30 meedoen op: https://youtu.be/YJjphRuU4K0 . Het zou heel leuk zijn als u massaal filmpjes van deze middag naar het Taalpunt stuurt. Dit kan via: info@bibliotheekoldenzaal.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker