Stem op je favoriete Erfgoed Sterren plan in de categorie 'Anders Boeren'

OVERIJSSEL - De afgelopen maanden kon iedereen met een plan voor Overijssel in de categorie 'Anders Boeren' mee doen met Erfgoed Sterren. Maar liefst acht plannen zijn ingediend. Van Olst tot Kampen, van Rossum tot Ommerschans. 

Allemaal plannen die erfgoed als motor inzetten voor de voedselketens van de toekomst. Drie van de acht gaan door en maken kans op de titel Erfgoed Ster 2020. De komende periode gaat de jury aan de slag om de plannen te beoordelen. Maar dat niet alleen, het plan met de meeste stemmen wordt sowieso genomineerd.

Stemmen tot 25 maart!

Nu de ingezonden plannen bekend zijn, is het dus zaak dat zij stemmen gaan binnenhalen. Het plan met de meeste stemmen is namelijk sowieso genomineerd en maakt kans op de titel Erfgoed Ster 2020 en de € 10.000 voor realisatie van zijn of haar plan. De andere twee nominaties worden komende weken door een jury bepaald. Stemmen kan via de website van Het Oversticht: www.hetoversticht.nl/erfgoedsterren

Gevolgen coronavirus

Nu de eerste categorie gesloten is, gaan de andere vier categorieën starten. Echter, de coronacrisis maakt het onduidelijk wanneer de inspiratiebijeenkomsten voor deze categorieën gepland kunnen worden. Het team van Erfgoed Sterren probeert iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden, maar op dit ogenblik weten zij het dus gewoon niet. Wat ze wel weten is dat de jury de plannen die zijn ingezonden in de categorie 'Anders Boeren' nu gaat beoordelen. De drie genomineerden worden in de week van 11 mei bekend gemaakt.  

Vragen of opmerkingen? Mail naar: erfgoedsterren@hetoversticht.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker