Afbeelding

Vakmanschap en kwaliteit bij de Boxspringspecialist

Algemeen

OLDENZAAL - Hij is al jaren werkzaam in de wereld van slaapcomfort. Zijn oogstrelende etalage aan de Bisschopstraat 44 te Oldenzaal nodigt uit, zeker als u op zoek bent naar slaapcomfort. In de showroom van de Boxspringspecialist vindt u een ruim aanbod aan slaapcomfort en toebehoren.

Bij de Boxspringspecialist Oldenzaal krijgt u vakkundig advies als het gaat om uw nachtrust en het uitgerust weer opstaan. Ondanks dat de Boxspringspecialist winkel maar beperkt is geopend, woensdag t/m zaterdag en de koopzondagen, bent u bij Jan Geissler aan het goede adres als u verzekerd wilt zijn van een goede nachtrust. Zijn vakkundigheid heeft er mede toe geleid dat er voor hem en zijn medewerkers een nieuw tijdperk is aangebroken. Na de bodyscans die nauwkeurig lichaamshouding, gewicht en lichaamslengte meten, waarna via de computer wordt berekend welke matras / boxspring het beste bij u past, volgt advies. Het specialisme van Geissler is bij de leveranciers van luxe jachten, boten en caravans dan ook niet onopgemerkt gebleven. Scheepsbouwbedrijven en caravanbedrijven uit binnen- en buitenland hebben het oog laten vallen op het maatwerk dat wordt geleverd door Boxspringspecialist Geissler.

Maatwerk voorop
De opdrachten klinken als voorjaarsmuziek, een nieuw tijdperk breekt aan. Maatwerk moet er geleverd gaan worden aan de bouwers van luxe schepen en jachten en caravans. Om aan deze vraag te voldoen is Jan Geissler gestart met een eigen matrassenfabriek te Oldenzaal. Onder private label gaat hij aan de vraag van zijn opdrachtgevers voldoen. Kwaliteit, maatwerk en maximaal comfort leveren, opdat goed slapen en uitgerust opstaan verzekerd blijft.

Foto: Jan Geissler in zijn onlangs geopende matrassenfabriek. Tekst: Martin Meijerink.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 8 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26