Shutterstock
Shutterstock

Concordia Overdinkel zoekt nieuwe dirigent

Algemeen

OVERDINKEL - Muziekvereniging Concordia uit Overdinkel zoekt per april een nieuwe dirigent (m/v).

Het A-orkest van Concordia Overdinkel bestaat ongeveer uit 40 spelende leden variërend in de leeftijd van 16 tot maar liefst 78 jaar. Zij repeteren elke donderdagavond in het eigen gebouw aan de hoofdstraat 66a te Overdinkel. Concordia kan worden omschreven worden als een gezellige, actieve en enthousiaste vereniging met momenteel ongeveer 100 actieve leden, verdeeld over: een A-orkest, beginnersorkest, drumband, jeugd drumband en een blokfluitgroep. De vereniging viert in 2025 haar 100-jarig bestaan, een mijlpaal waar ze graag groots bij stil willen staan. Concordia staat bekend om de hechte sfeer binnen de vereniging, veel leden zijn al 25, 40 jaar of zelfs langer lid.

Dirigent gezocht
De nieuw te vinden dirigent is wekelijks inzetbaar voor de repetities en bij concerten en andere optredens. Deze denkt actief mee over de muzikale koers en een meerjarenplanning. Samen met de muziekcommissie zal het repertoire samengesteld worden. De dirigent is muzikaal leider van het orkest en maakt passende keuzes, zoals toelating tot het orkest, verdelen van instrumenten en partijen. De nieuwe dirigent moet ook goed om kunnen gaan met niveauverschillen tussen muzikanten, opleiden, begeleiden en stimuleren van jeugdleden, een echte teamspeler zijn en uiteraard beschikken over de juiste diploma's en gedegen ervaring. Het honorarium zal in overleg vastgesteld worden, afhankelijk van kwalificaties en ervaring.

Solliciteren
Ben jij enthousiast geworden en ben jij de dirigent die zij zoeken? Stuur dan je sollicitatie (motivatie en cv) uiterlijk 10 maart 2020 naar: voorzitter@concordia-overdinkel.nl. Meer informatie is te vinden op de website: www.concordia-overdinkel.nl.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 6 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26