Foto:

Twee weekends Fancy Fair Feesten

DEURNINGEN - Waar andere grote Twentse festivals onlangs hebben aangegeven te gaan stoppen, geeft de organisatie van de Fancy Fair Feesten in Deurningen juist extra gas bij. Ze zijn momenteel alweer druk bezig met de organisatie van het zomerfeest in 2020. De voorbereidingstijd heeft de stichting Fancy Fair Feesten Deurningen ook wel nodig, want voor het eerst in de ruim 70-jarige geschiedenis duren de Fancy Fair Feesten maar liefst twee weekenden.

"In 2020 gaan we nog harder knallen dan voorheen", vertelt kersverse voorzitter André Mensink trots. "In het eerste weekend is de tirolermiddag weer terug van weggeweest en hebben we artiesten als La Fuente en Paul Elstak weten te strikken. Het tweede weekend hebben we onder andere Tino Martin live op het buitenpodium staan." De TrekkerTrek is voor komend jaar verplaatst naar het tweede weekend, waarin de tent op zowel de zaterdag als de zondag geopend is. Met een hernieuwde uitstraling, een nieuwe website in de maak en een uitgebreid scala aan artiesten en activiteiten mikt de organisatie op een breed publiek. "We kijken terug op goede jaren, waardoor we het aandurven om voor komend jaar flink uit te pakken", licht penningmeester Niek Kerkhof Jonkman toe.

Tirolermiddag
Mensink is blij dat de tirolermiddag opnieuw een plekje in het programma heeft kunnen krijgen, dit jaar onder de naam (F)Ons' Brauhaus. "We hebben de laatste jaren vaak gehoord dat bezoekers deze middag misten dus we zijn blij dat we hem in vernieuwde opzet kunnen draaien aankomende zomer." Ook de vaste onderdelen als het beachhandbaltoernooi, de Grootste BouwvakBBQ van Twente en de bekende 'Deurninger'-maandagavond staan voor komend jaar weer op het programma. Het definitieve programma en de online kaartverkoop voor de Fancy Fair Feesten zijn vanaf april 2020 te vinden op www.fancyfairfeesten.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker