Foto: Branko

Bijzondere workout voor 55+

OLDENZAAL - Bent u 55+ en wilt u meer bewegen? Doe dan mee met Slagfit! Sinds kort geeft docente Elly van der Sluis in samenwerking met Impuls zogenaamde Slagfit-lessen in Breedwijs.

Slagfit is een energieke workout waarbij men tegelijkertijd beweegt, danst én drumt. Dit gebeurt op het ritme van opzwepende, motiverende muziek, met drumstokken en een opblaasbare fitnessbal. Slagfit is dus ritmisch, muzikaal, beweeglijk, goed voor de conditie en het verbranden van calorieën. Dames en heren van 55 jaar en ouder die houden van ritme, dansmoves en plezier worden uitgenodigd om mee te doen.

Strippenkaart
De lessen worden iedere woensdagavond om 19.00 uur gegeven op de locatie Breedwijs aan de Helmichstraat 42b. Een les duurt 45 minuten. Voor €50,00 kunt u een strippenkaart kopen die recht geeft op 10 lessen. U betaalt dus € 5,- per les én alleen wanneer u aanwezig bent. Opgeven is mogelijk bij de docent via sluis821@gmail.com of bij Esther van Loon (buurtbeweegcoach senioren) via e.vanloon@impuls-oldenzaal.nl. Of telefonisch via: 0541-571414. Voor meer informatie kunt u ook bij een van hen terecht. Zie voor informatie omtrent de diverse activiteiten en cursussen - voor jong en oud - van Impuls: www.impuls-oldenzaal.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker