Afbeelding

Kapellenfestival Revival

Algemeen

OLDENZAAL - Zo'n kleine 15 kapellen uit geheel Nederland worden er dit jaar verwacht op Carnavalsfestival BoesCabaal bij zalencentrum Rouwhorst in Oldenzaal.

In het kader van het jubileumjaar wordt eenmalig 'Toeten&Bloazen' afgestoft en gaan we voor één keer terug in de tijd met het 'Kapellenfestival'. Ouderwets weer die 'Tent op de kop' zetten en het publiek vermaken met grappen en grollen in een carnavaleske act zoals dat vroeger ging.

Enthousiasme
De reacties van mensen op social media, waar foto's van voorgaande edities getoond worden, laat zien dat het bij velen dan toch weer begint te kriebelen en ze dit feestje absoluut niet willen missen. Het belooft dan ook weer een mooi muzikaal spektakel te worden in Oldenzaal waar voor de jeugd, maar ook zeker voor Kapellenfestival bezoekers van het eerste uur, volop te genieten valt. Daarnaast wordt bij Café Moatman, evenals voorgaande jaren, gestreden om de prijs voor de beste muzikale kapel.

Place to be
Het tot Dweilcafé omgetoverde voorcafé van Rouwhorst wordt misschien wel de gezelligste 'place to be' voor de muziekliefhebber van kapellenmuziek. Buiten het officiële programma om, in ongedwongen sfeer, mogen kapellen hier tonen wat ze in hun mars hebben als ze dat willen. De Jeugd kan eveneens helemaal los gaan in de (FeestTent-)Zaal op de beats van het partyduo van Nederland "de Buurman en Buurman show" maar ook "DeeJay Øtzi Tribute" en de "Alpenzusjes" zullen hier ten tonele verschijnen.

Voor iedereen
Carnavalsfestival BoesCabaal heeft zo 'voor elk wat wils' zeggen de heren van de Klingelbuul'n, het organiserend comité van de Kadolstermennekes. Met drie verschillende thema's in vier zalen is voor menig muziekliefhebber en vele generaties het Carnavalsfestival 'DE' opwarmer voor het Carnaval wat drie weken later op zijn hoogtepunt losbarst in de Oldenzaalse binnenstad. Het Kapellenfestival wordt gehouden op zondag 9 februari vanaf 13.00 uur bij Dans- en Partycentrum Rouwhorst. De entree bedraagt 10,- euro. Kijk op www.boescabaal.nl, Twitter/FB voor de link naar e-tickets https://www.ticketview.nl/shop/dekadolstermennekes?eventID=1285

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 20 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26