Foto:

Ook voor rollator en traplift naar Mango Mobility Twente

ALMELO / HENGELO - Mango Mobility Twente is al vele jaren uw vertrouwde adres voor aanschaf en onderhoud van scootmobielen. Met een hoge servicegerichtheid zorgen zij ervoor dat u buiten de deur altijd mobiel blijft. Maar wist u dat u er ook terecht kunt voor een rollator, traplift of ander hulpmiddel voor bínnen de woning?

De scootmobiel is voor veel mensen een perfect hulpmiddel om sneller een langere afstand te overbruggen. Wendbaar, veilig en met een hoog comfort. In de Mango Mobility Twente vestigingen in Almelo en Hengelo kunt u dan ook een breed assortiment scootmobielen bekijken en uitproberen, maar ook bijvoorbeeld elektrische brommobielen. elektrische scooters of elektrische steps. Mobiel blijven mét een hoge fun factor!

Rollator
Voor mensen met loopproblemen is een rollator een heel praktisch en toegankelijk hulpmiddel. Ze bieden wat meer ondersteuning en stabiliteit tijdens het lopen, wat een fijn en veilig gevoel is. Ook qua rollators levert Mango Mobility Twente een breed assortiment. Zo kunt u kiezen voor een opvouwbare, lichtgewicht rollator die perfect geschikt is om mee te nemen, of juist een groter model met extra opbergruimte voor bijvoorbeeld boodschappen. Er zijn zelfs rollators gemaakt van koolstofvezel, hetzelfde materiaal als Formule 1 auto's. Mango Mobility Twente biedt ook aantrekkelijke kortingen op diverse modellen. Zo is de reguliere Drive Nitro rollator van aluminium leverbaar van 399 voor 189 euro.

Trapliften
Mango Mobility Twente kan u ook van passend advies voorzien over aanschaf van een traplift. Deze maakt het u makkelijker om u te verplaatsen binnen uw bestaande huis. Zo kunt u zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde omgeving blijven wonen. Geen huis is hetzelfde, maar voor de meeste woningen is een passende oplossing te vinden. Zelfs wanneer u een trap met bocht of een steile hoek hebt. Mango werkt samen met Handicare; de marktleider in trapliften met 100 jaar ervaring. U kunt dan ook via Mango Mobility Twente een afspraak maken met een adviseur die dan de mogelijkheden met u door kan nemen.

Kom langs
Mango Mobility Twente is gevestigd aan de Einsteinstraat 8 in Almelo en Drienerstraat 59 in Hengelo. Kijk ook op: www.scootmobieltwente.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker