Foto:

Nomineer sporters voor de Tubbergse sportprijzen

TUBBERGEN - De gemeente Tubbergen is op zoek naar kampioenen en sporters om te eren tijdens het jaarlijkse sportgala. Naar goed gebruik worden de sporters weer in het zonnetje gezet. Dit jaar zal het sportgala gehouden worden op woensdag 13 mei.

De gemeente wil er net als vorig jaar weer een mooie avond van maken, met knappe sportprestaties en trotse winnaars. Een deskundige jury zal de winnaars kiezen in de categorie sporttalent van het jaar, jeugdsportploeg, sportploeg, sportman en sportvrouw van het jaar. Ook worden de sporters in het zonnetje gezet die afgelopen jaar een prestatie leverden op het hoogste niveau.

Verkiezing
Voor een spannende verkiezing zijn kandidaten nodig. Daarom vraagt de gemeente u om door te geven welke sporter, sportster of team volgens u voorgedragen moet worden voor het sportgala. Dus kent u een kampioen of een kampioensteam? Laat het de gemeente Tubbergen weten.

Nomineren
Hoe kan ik iemand aanmelden? U kunt een sporter of sportteam aanmelden door een e-mail te sturen naar f.heithuis@noaberkracht.nl. U ontvangt het aanmeldformulier retour. U kunt tot uiterlijk 15 februari het aanmeldformulier aan de gemeente retour sturen. Alle voorgedragen kandidaten worden bekeken en op het sportgala 13 mei 2020 maken ze de winnaars bekend. Wilt u meer informatie of hebt u nog vragen? Bel of mail dan gerust met Femke Heithuis (06-28338866 of f.heithuis@noaberkracht.nl).

Meer berichten
 
Auto zoeker