Afbeelding

Nomineer sporters voor de Tubbergse sportprijzen

Algemeen

TUBBERGEN - De gemeente Tubbergen is op zoek naar kampioenen en sporters om te eren tijdens het jaarlijkse sportgala. Naar goed gebruik worden de sporters weer in het zonnetje gezet. Dit jaar zal het sportgala gehouden worden op woensdag 13 mei.

De gemeente wil er net als vorig jaar weer een mooie avond van maken, met knappe sportprestaties en trotse winnaars. Een deskundige jury zal de winnaars kiezen in de categorie sporttalent van het jaar, jeugdsportploeg, sportploeg, sportman en sportvrouw van het jaar. Ook worden de sporters in het zonnetje gezet die afgelopen jaar een prestatie leverden op het hoogste niveau.

Verkiezing
Voor een spannende verkiezing zijn kandidaten nodig. Daarom vraagt de gemeente u om door te geven welke sporter, sportster of team volgens u voorgedragen moet worden voor het sportgala. Dus kent u een kampioen of een kampioensteam? Laat het de gemeente Tubbergen weten.

Nomineren
Hoe kan ik iemand aanmelden? U kunt een sporter of sportteam aanmelden door een e-mail te sturen naar f.heithuis@noaberkracht.nl. U ontvangt het aanmeldformulier retour. U kunt tot uiterlijk 15 februari het aanmeldformulier aan de gemeente retour sturen. Alle voorgedragen kandidaten worden bekeken en op het sportgala 13 mei 2020 maken ze de winnaars bekend. Wilt u meer informatie of hebt u nog vragen? Bel of mail dan gerust met Femke Heithuis (06-28338866 of f.heithuis@noaberkracht.nl).

Afbeelding
Spreekuur autisme 6 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei gisteren
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56