Afbeelding

Willem II en Fortuna Sittard volgende hordes Heracles

Algemeen

ALMELO - Heracles Almelo ging afgelopen weekend strijdend ten onder tegen Feyenoord. Tien zwakke minuten aan het begin van de tweede helft deden de ploeg de das om. Heracles Almelo incasseerde daarin drie tegentreffers en zag de 1-0 voorsprong vervagen. Een tweede doelpunt van Maximilian Rossmann bracht de spanning terug, maar het bleef 2-3. Nu wacht Heracles Almelo ontmoetingen met Willem II en Fortuna Sittard.

In Tilburg neemt Heracles Almelo het zondag op tegen een ploeg die eerder dit seizoen met ruime cijfers werd verslagen. Op Erve Asito won Heracles Almelo midden september met 4-1 van Willem II. Het was een van de weinige nederlagen van de Tilburgers, die nu knap een vierde plaats op de ranglijst bezetten. Afgelopen weekend speelde de ploeg van trainer Adrie Koster in eigen huis doelpuntloos gelijk tegen PEC Zwolle.

Na het treffen in Tilburg staat voor Heracles Almelo een thuiswedstrijd op het programma. Op vrijdag 7 februari komt Fortuna Sittard naar Almelo. Tegen de huidige nummer veertien van de Eredivisie speelde Heracles Almelo aan het begin van dit seizoen met 1-1 gelijk. Kijkend naar vorig seizoen zijn de voortekenen spectaculair: in februari won Heracles Almelo thuis met 6-0 van de Limburgers.

Kaarten voor Heracles Almelo – Fortuna Sittard zijn te koop vanaf €16,50 per stuk. Voor kinderen (vanaf €13,-), jeugd (vanaf €14,-) en zestigplussers (vanaf €13,50) zijn kaarten nog voordeliger. Bestellen kan via heracles.nl/tickets of in de FanServiceShop van Heracles Almelo op Erve Asito.

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 4 uur geleden
Afbeelding
Spreekuur autisme 12 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 24 apr, 14:49
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03