Afbeelding

Jeugdgraaf Swenn en Jeugdgravin Lieke bijO.C.V. De Markloawen

Algemeen

OLDENZAAL - Vrijdag zijn in de residentie Hotel Het Landhuis de 22e jeugdhoogheden van de Markloawen gepresenteerd. Jeugdgraaf Thijmen en Jeugdgravin Maud gaven het stokje door aan het volgende Jeugdkoppel. Hiermee sloten zij ook een geweldig jubileumjaar af.

Jeugdgraaf Swenn en Jeugdgravin Lieke zijn het 23e Jeugdgravenpaar van O.C.V De Markloawen. Ze zijn gepresenteerd aan het jonge narrenvolk van Twente. Jeugdgravin Lieke is 12 jaar en is de dochter van Stephan Somhorst en Daniëlle Schopman. Ze komt uit een echt carnavalsgezin en met Gert-Jan Luttikhuis erbij als bonus-vader kan het al helemaal niet meer stuk. Ze zit op de Windroos en haar hobby's zijn scouting, schaatsen en zwemmen. Een goed voorbeeld heeft ze al, haar broertje Mika is ook Jeugdgraaf geweest. 

Jeugdgraaf Swenn
Jeugdgraaf Swenn is 9 jaar oud en is de zoon van Sylvia Sollie en Egbert Helthuis. Sylvia is samen met Gerjo van Panhuis. Heel bijzonder is dat Sylvia de eerst Jeugdgravin was bij de Markloawen. Hij zit op de Drie-eenheidschool en zijn hobby's zijn voetballen, schaatsen, gamen, tekenen en knutselen. Oma Mariska Noordman mag dit jaar heerlijk genieten van haar kleinzoon, want het begeleiden van de Jeugdhoogheden is ze mee gestopt na vele jaren. Het Jeugdgravenpaar heeft er ontzettend veel zin in en dit doen ze onder hun motto: Met Lieke en Swenn is er Feest in de tent. 

Jeugdgala
Wil je meedoen aan het Jeuggala op vrijdag 7 februari geef je op! (jeugd@markloawen.nl) Wil je meelopen met onze Jeugdhoogheden met de Grote Twentsche Carnavalsoptocht op 23 februari, stuur een mailtje (loopgroep@markloawen.nl)of klik op de link op de website www.markloawen.nl. Bent u geen lid? Geen probleem iedereen is welkom, Carnaval is met elkaar voor elkaar. Tot ziens bij Hotel Het landhuis! Zaal open 18.30, aanvang 19.00 uur. 

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 15 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26