Afbeelding

Inspiratie en goed advies bij Budget Home Store XL

Algemeen

OLDENZAAL - Ik heb mijn stek in Oldenzaal wel gevonden. Vrienden zeggen dat ik het huis gezellig heb ingericht. Toch kon ik het de afgelopen week niet laten om even bezoek te brengen aan Woonboulevard Oldenzaal aan de Kleibultweg 48.

Op zoek naar een elektrische voetenstoof slenterde ik over de Oldenzaalse woonboulevard waar een scala aan woonwinkels te kust en te keur je weten te brengen in de ultieme sfeer van woonbeleving. Vierentwintig woonwinkels onder een dak. Hier kom je aan een halve dag woonbeleving en op zoek naar voordeel en kwaliteit tijd te kort.

Inspiratie en advies
Ben je op zoek naar een passende, sfeervolle inrichting voor je woning, dan biedt men op Woonboulevard Oldenzaal veel inspiratie. Gratis krijgt men hier deskundig advies over wonen, slapen, textiel, keukenrichting en zoveel meer.

Ontmoeting
Bijzonder was mijn ontmoeting met Patrick en Ageeth van Gils. Deze twee jonge ondernemers zwaaien de scepter over Budget Home Store XL. Wie op zoek is naar een geheel nieuwe wooninrichting kan zich bij Patrick en/of Ageeth deskundig laten voorlichten. In elke fase van je leven en voor iedere stijl interieur; van klassiek tot modern. Budget Home Store XL is een landelijke keten die kwalitatief goede wooninrichting biedt tegen een betaalbare prijs. Of u nu komt voor een individueel meubelstuk of voor een compleet nieuw interieur; geheel naar wens met een passend advies.

Kom langs
Budget Home Store XL is gevestigd in Woonboulevard Oldenzaal aan de Kleibultweg 48 te Oldenzaal. Kijk ook op: www.budgethomestore.nl/oldenzaal

Foto en tekst: Martin Meijerink

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 3 uur geleden
Afbeelding
Spreekuur autisme 11 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 24 apr, 14:49
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03