Afbeelding

Pand van 60-jarig installatie-bedrijf Kip officieel geopend

Algemeen

OLDENZAAL - De verhuizing van Kip Installatietechniek van de Helmichstraat in Zuid Berghuizen, naar de Deventerstraat 1, 7575 EM te Oldenzaal gaat de directie van Kip geen windeieren opleveren.

Vrijdag vond de officiële opening plaats en afgelopen zaterdag was er een druk bezocht open huis. Kip Installatietechniek is voorbereid op de toekomst. Het bedrijfspand dat met smaak is verbouwd en ingericht verdient complimenten bij het directieteam, maar zeker ook bij de binnenhuisarchitecte die op ergonomisch gebied een duidelijke scheiding heeft gemaakt tussen kantoor, showroom en werkplaats en dat met smaak. Wie de showroom binnen wandelt krijgt een goed inzicht in alles wat men in huis, kantoor, of bedrijfspand nodig heeft op het gebied van inrichting en installatietechniek.

De grote gekleurde Kip bij de ingang van de show- en presentatieruimte nodigt de bezoeker uit om zich te oriënteren in de ultra moderne showroom en kennis te nemen van de allernieuwste technieken en duurzame innovaties. Binnengekomen via de kantooringang valt het kunstwerk aan de muur op dat afgelopen vrijdag is onthuld. Het valt op in kleur en samenstelling, maar de achterliggende gedachte, dat de directie en medewerkers zelf zijn gekomen tot het maken van dit kunstwerk, laat zien dat men te maken heeft met een creatief en innovatief bedrijf, dat op de toekomst is voorbereid. Het kunstwerk gemaakt bij het 60-jarig jubileum heeft dan ook met recht een ereplaats gekregen.

Hart van Oldenzaal wenst directie en medewerkers van harte geluk bij deze nieuwe ingeslagen weg.

Foto/tekst: Martin Meijerink

Afbeelding
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:50