Foto:

60 jaar vrolijk en opgewekt door het leven blijven gaan

OLDENZAAL - Ida Snijders (86) geboren in Lemselo en Bertus Engelbertink (88) geboren te Losser, gaven elkaar 60 jaar geleden het jawoord. Afgelopen maandagmiddag kwam burgemeester Patrick Welman naar de Meeuwenstraat om het bruidspaar namens het gemeentebestuur van Oldenzaal persoonlijk te feliciteren.

De rijkdom van hun bestaan is dat ze samen nog redelijk gezond door het leven gaan. Twee bijzonder opgewekte senioren die genieten van het leven van alle dag en zichzelf de opdracht hebben gesteld: oud worden en gelukkig blijven.

Ze trouwden in 1959, gingen wonen aan de Meeuwenstraat en leefden daar 60 jaar een rijk en gelukkig leven. Beiden stralen optimisme uit, ze staan als senioren positief in het leven. Het paar is gezegend met drie kinderen, twee dochters en een zoon en inmiddels zijn ze ook oma en opa van negen kleinkinderen.
Bertus was werkzaam bij de Twentsche Courant als typograaf en ging tot aan zijn pensioen werken bij Tubantia. Zijn hobby was en is muziek maken, drummen is zijn passie. Jarenlang vormden de drie broers Engelbertink samen het dansorkest The Klengola Stars.

Hart van Oldenzaal was er bij en wenst het paar nog vele jaren in goede gezondheid!

Foto en tekst: Martin Meijerink

Meer berichten
 
Auto zoeker