Afbeelding

Steun Sintbox Oldenzaal

Algemeen

OLDENZAAL - Sinterklaas is weer in het land. De tijd voor diverse zoete lekkernijen en cadeautjes. Ieder kind kijkt vol verwachting uit naar pakjesavond, want Sinterklaas brengt voor alle kinderen iets mee!

Maar wat nu als ouders niet de financiële middelen hebben om een cadeautje te kopen? Er zit een verlanglijstje in de schoen, maar geld voor cadeaus is er eigenlijk niet. Juist deze periode is daarom voor veel ouders lastig.

Cadeaubon
In Oldenzaal organiseert de werkgroep van de Verjaardagsbox al jaren een Sintbox voor de gezinnen die het moeilijk hebben. Ieder jaar zitten er allerlei lekkere dingen in deze box en een mooi gezelschapsspel. Dit jaar ziet de Sintbox er echter anders uit. Voor ieder kind dat ingeschreven staat bij de Verjaardagsbox is er een cadeaubon beschikbaar. Zo kunnen ouders zelf kiezen wat zij van het verlanglijstje voor hun kind willen kopen. Op deze manier kunnen alle kinderen gewoon het Sinterklaasfeest vieren. De Pieten stoppen de bon persoonlijk bij ieder gezin in de brievenbus.

Gulle gevers
De Sintbox kan - net als de Verjaardagsbox - alleen bestaan dankzij giften vanuit de Oldenzaalse samenleving. De werkgroep is natuurlijk dankbaar voor alle gulle gevers die de afgelopen jaren een bijdrage hebben geleverd. Maar wat er in gaat, gaat er ook weer uit. Inmiddels worden er bijna 400 kinderen geholpen. De pot gaat zodoende ook ieder jaar weer leeg. Mocht u iets willen bijdragen, neem dan even contact op via 0541 - 571414 of mail naar info@verjaardagsbox-oldenzaal.nl.

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 2 uur geleden
Afbeelding
Spreekuur autisme 10 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 24 apr, 14:49
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03