Foto:

Leuke acties en meer bij In den Vijfhoek

OLDENZAAL - Winkelcentrum In den Vijfhoek in Oldenzaal pakt in december weer groots uit! Het winkelcentrum laat zich van zijn gezelligste kant zien met leuke acties en activiteiten.

De Oldenzaalse binnenstad staat garant voor een stukje sfeer en belevenis. In den Vijfhoek mag niet ontbreken bij een bezoek; u kunt behaaglijk shoppen bij diverse kwaliteitsondernemers in het mooi aangeklede winkelcentrum. Mode, accessoires, boeken, geschenken, een slijterij, snoepwinkel en... nog veel meer treft u hier. Winkelcentrum In den Vijfhoek is goed met de auto bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Winactie
Tot en met 24 december ontvangt u bij elke aankoop in het winkelcentrum een actiekaart waarmee u kans maakt om diverse waardebonnen te winnen. U kunt waardebonnen winnen voor besteding in het winkelcentrum ter waarde van 500 euro (3x), 100 euro (3x), 75 euro (3x), 50 euro (3x) en 25 euro (15x). Daarnaast worden drie waardebonnen van 150 euro van Ultimate Choice verloot, waarmee u een belevenis naar keuze krijgt zoals een etentje, massage, hotelovernachting of uitje. Er worden drie trekkingen gehouden op 29 november, 13 december en als laatste op 27 december. Prijswinnaars krijgen bericht na afloop van de trekkingen.

Sinterklaas op bezoek!
Op koopzondag 1 december komt Sinterklaas op bezoek in In den Vijfhoek. Kinderen kunnen mee oefenen voor de Grote Sinterklaas Voorstelling. Ze gaan samen met een choreograaf diverse circustrucs leren, waaronder het goochelen met pepernoten! Bij het hilarische en interactieve programma mogen kinderen voor even een groot artiest zijn. De Grote Sinterklaas Voorstelling zal van 13.00 tot 17.00 uur drie keer gehouden worden en het duurt telkens 45 minuten.

Kerstsfeer
Na Sinterklaas is In den Vijfhoek weer helemaal in de kerststemming! Wie in het weekend van 14 en 15 december kerstinkopen doet in het winkelcentrum ontmoet onder meer Rudolph het Rendier en de 'pakjes-stuntelaar' die zorgt voor vermaak.

Meer informatie
Kijk ook op: www.winkelcentrumindenvijfhoek.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker