Foto:

Unieke cadeaus bij Ietsjepietsje Anders

OLDENZAAL - Stel, er is een leegstaand winkelpand op een A-locatie in Hartje Oldenzaal. Wat doe je daar dan mee? Voor sommigen een goed moment om een langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan.

Aan de Bisschopstraat 22 is afgelopen dinsdag een bijzondere winkel, Ietsjepietsje Anders geopend. Het begon met die lang gekoesterde wens van twee Oldenzaalse vrouwen van middelbare leeftijd. Ze wilden een nieuwe uitdaging aangaan. Afgelopen woensdag zagen twee Hartsvriendinnen hun wens in vervulling gaan. Rieta Linderhof en Ingrid Hassing openden de bijzondere cadeaushop die de bijzondere naam draagt Ietsjepietsje Anders.

Mooie winkel
Ze hebben het winkelpand omgetoverd tot een wel zeer bijzondere en unieke cadeaushop en speelgoedwinkel. Rieta en Ingrid zijn al jaren hartsvriendinnen maar nu hebben ze elkaar ook zakelijk gevonden. Met de opening van deze bijzondere cadeaushop zien ze de lang gekoesterde wens van beiden in vervulling gaan. Aan de Bisschopstraat 22 in Oldenzaal gaan ze het samen maken.

Breed assortiment
Het is een bijzondere winkel waar u unieke cadeaus kunt kopen van duur tot niet te prijzig. Origineel speelgoed waar menig ouder de wensen voor het schenken weten in te vullen. Geluksmakertjes groot of klein, hier zal menig kadoshopper zijn uniek cadeautje weten te vinden. Een familiewinkel waar het zoeken naar een Sinterklaas- of kerstgeschenk gemakkelijk wordt gemaakt. Vol vuur en elan zijn de dames gestart en ze dragen mede er aan bij dat Oldenzaal Hartje stad blijft bruisen.

Foto: De twee onderneemsters Ingrid Hassing (l) en Rieta Linderhof (r).

Foto en tekst: Martin Meijerink

Meer berichten
 
Auto zoeker