Foto:

Uw Boxspringspecialist: voor een goed slaapadvies!

OLDENZAAL - Aan de Bisschopstraat 44 is Boxspringspecialist Oldenzaal gevestigd. Het is Jan Geissler de deskundige slaapadviseur, die u alles kan vertellen over, hoe u een succesvolle slaper kunt worden.

Geissler vertelt u wat nodig is om tot een goede nachtrust te komen. Sinds kort is de showroom van Geissler uitgebreid met slaapkamermeubels van Villeroy & Boch en omgetoverd tot een waar slaap-paradijs. Villeroy & Boch heeft haar vleugels uitgeslagen en is neergestreken in de oogstrelende etalage van de Boxspringspecialist aan de Bisschopstraat 44. Met een breed assortiment aan slaapkamermeubels presenteren ze zich met merkmeubels in een concept van modern wonen en slapen. Trots vertelt Geissler dat hij de eerste dealer is die het recht heeft gekregen producten van Villeroy & Boch slaapkamermeubels te gaan verkopen. Boxsprings en gestoffeerde bedden uit de collectie Villeroy & Boch vormen een perfecte basis voor een goede nachtrust. Met boxsprings, gestoffeerde bedden en bedframes en gestoffeerde systeem meubels voor de slaapkamer en badkamer kan men een perfecte inrichting tot stand brengen.

Belangrijk
Goed slapen is noodzakelijk om goed te functioneren, aldus Geissler. Toch kampt een derde van alle mensen met slaapproblemen. Het juiste, op uw persoonlijk afgestemde slaapsysteem kan dan ook een belangrijke bijdrage leveren aan uw nachtrust en het uitgeslapen zijn. De wervelkolom is de maatstaf voor de juiste ligging in bed. Deze wervelkolom moet grotendeels zijn natuurlijke vorm behouden in rugligging en zijligging.

Meten is weten
Sinds kort beschikt Boxspringspecialist Oldenzaal over het unieke Bodyscan systeem. Vereisten die een rol spelen bij de aankoop van een bed kunnen zo meegenomen worden. Zoals uw gewicht, lichaamscontour, slaap- en liggewoonten en meer. Allemaal belangrijk voor het maken van de juiste koop.

Kom langs
Kom langs bij Boxspringspecialist Oldenzaal en laat u adviseren bij het aankopen van een bed, lattenbodem of matras die geheel afgestemd is op uw lichaamsprofiel. Fraai ontworpen, elegant en tijdloos zijn de bedframes uit de collectie van Villeroy & Boch. Ze onderscheiden zich door een evenwichtige en harmonieuze balans tussen zachte materialen, kleuren en hoogwaardige oppervlakken. Met een goed advies van de slaapspecialist en dat in combinatie met uw eigen voorkeuren realiseert u een slaapcombinatie die past bij uw karakter, waarin de liefde voor detail tot uitdrukking kan worden gebracht. Naast boxsprings en gestoffeerde bedframes biedt de Boxspringspecialist ook kasten met draaideuren, kasten met zwenkdeuren en meer. Uw eigen keuze en goed slaapadvies maakt van u een uitgeruste slaper.

Tekst: Martin Meijerink

Meer berichten
 
Auto zoeker