Bijeenkomst NAH met een gastspreker

DEURNINGEN - Op 19 november is er een bijeenkomst van NAH Oost. Een ervaringsdeskundige zal deze avond vertellen over haar ervaringen met NAH en haar behandeling in Utah, Amerika.

U heeft wellicht al eens gehoord over een behandeling voor hersenschuddingen in Amerika. De kliniek Cognitive FX wordt de afgelopen maanden herhaaldelijk genoemd in de media en krijgt zelfs de titel "Wonderkliniek". De resultaten worden verbluffend genoemd. Steeds meer mensen reizen af naar Utah, onder wie nu ook mensen met ernstiger Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH). In Nederland komen er jaarlijks 130.000 mensen bij met hersenletsel.

Gastspreker
Stéphanie Danel, gastspreker op 19 november, maakte 6 maanden geleden ook deze reis en vertelt tijdens deze bijeenkomst over haar opgelopen hersenletsel, over haar revalidatie in Nederland en over haar behandeling en ervaringen bij Cognitive FX in Utah. Hoe gaat het nu met haar? Ook zal haar partner aanwezig zijn om zijn ervaringen als naaste te delen.

Aanmelden
De bijeenkomst is op 19 november bij Frans op den Bult aan de Hengelosestraat 8 in Deurningen. De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.30 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur. U kunt zich vóór 13 november 2019 aanmelden door het aanmeldformulier op de website www.nah-oost.nl in te vullen of door een mail te sturen naar Petra Baks via administratie@nah-oost.nl. Kosten voor deelname zijn voor mensen met NAH €5,- , betrokkenen €7,50 en professionals €10,-. Pinnen is niet mogelijk.

Betere ondersteuning
De afgelopen decennia is de ondersteuning voor mensen die kampen met niet-aangeboren hersenletsel steeds beter geworden. We begrijpen de werking van de hersenen steeds beter, waardoor ook letsel beter te behandelenen is. Daarnaast zijn er in Twente steeds meer initiatieven ontstaan om mensen actief te helpen bij het revalideren na hersenletsel.

Meer berichten
 
Auto zoeker