Afbeelding

Nog vaak overlast door uitgaansjeugd Losser

Algemeen

LOSSER - De Losserse jongeren gaan in het weekend graag uit. Zo gaat op de zondagavond ook vaak een aardige groep met de bus naar Bruins in Saasveld. Bij terugkomst levert dit helaas nog vaak overlast op.

Bij de Losserse raadscommissie afgelopen week vroeg Burgerforum aandacht voor de aanhoudende overlast. An sich is het geen probleem dat de jongeren naar Bruins gaan, maar niet wanneer dit steevast gepaard gaat met overlast. Volgens raadslid Inge Oort moeten zowel gemeentelijke- als privé-eigendommen van omwonenden het vaak ontgelden door de misdragende jongeren. Met name in de vakantieperiode is er veel overlast.

Bekend signaal
Volgens het raadslid hebben omwonenden ook al vaker aandacht gevraagd voor deze irritante overlast. Tot nu toe echter nog zonder succes. Burgemeester Cia Kroon erkende dat het een bekend signaal is en dat het ook opgepakt zal worden. De burgemeester kon echter nog niets concreets melden op dit vlak. De wens is in ieder geval ook dat Losserse ouders hun kroost wijzen op het belang van goed gedrag in de nachtelijke uren.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 9 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26