Geslaagd Benefietconcert Ontroerend Goed in Moatman

OLDENZAAL - Afgelopen zaterdag werd bij Stadscafé Moatman een benefietconcert gehouden, georganiseerd door de initiatiefnemers, Angelica, Mirjam en Ragonda van damessmartlappenkoor Ontroerend goed.

Een bijzonder concert met een bijzondere opdracht. Geld inzamelen voor het gasthuis van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis te Amsterdam. Wanneer koorlid Els Lansink moet worden opgenomen in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis dan verblijft ze in het gasthuis van het Antoni van Leeuwenhoek te Amsterdam. Dit gasthuis wordt gerund door 70 vrijwilligers die superlief en ook behulpzaam zijn, ook voor Els het mede koorlid van Ontroerend Goed.

Wensen
Het gasthuis heeft 15 kamers en is sinds kort gerenoveerd. Maar er zijn nog wensen zo is gebleken: huishoudelijke apparatuur is meer dan welkom maar ook geld voor aanschaf voor een gezellige inrichting van de 15 kamers is nodig. Dus namen Angelica, Mirjam en Ragonda het initiatief om een bijdrage te leveren voor de inrichting van het gasthuis van Antoni van Leeuwenhoek. En het resultaat mag er zijn, een voorlopig bedrag van 2.000 euro was het resultaat van deze geslaagde actie. Aan het eind van de avond werd door een bezoeker van de benefietconcert spontaan het bedrag verdubbeld. Hiermee is het eind bedrag gekomen op maar liefst 4.000 euro. Ook dit is het kloppend Hart van Oldenzaal. Angelica, Mirjam en Ragonda: complimenten voor jullie initiatief.

Foto en tekst: Martin Meijerink

Meer berichten
 
Auto zoeker