Afbeelding

Platina de bekroning op 65 jaar huwelijk

Algemeen

OLDENZAAL - De medewerkers van Zorgfederatie Oldenzaal hebben op vrijdag 13 september er een dolle boel van gemaakt, want het echtpaar Bruggink-Wolbert vierde toen het platina huwelijk van 65 jaar lief en leed delen. Het werd een uitbundig feest op de afdeling Landreben van Zorglocatie de Scholtenthof in Oldenzaal.

Ank Wolbert (92) geboren in Lemselo en Ben Bruggink (91) uit Lonneker gaven 65 jaar geleden elkaar het jawoord. Afgelopen zondag waren familie en vrienden genodigd om gezamenlijk dit platina feest te vieren. Burgemeester Patrick Welman kwam zondagmiddag naar de Holtweide in Lattrop om het echtpaar te feliciteren.

Goede gezondheid
De rijkdom van hun bestaan is, dat ze nog samen redelijk gezond door het leven gaan, sport en optimisme is de sleutel van het geheim, oud worden en gelukkig blijven. Het huwelijk werd gezegend met drie dochters en een zoon en deze zorgden weer voor tien kleinkinderen en twee achterkleinkinderen die allen gekomen waren om dit heuglijke feit te vieren. Namens het gemeentebestuur was burgemeester Patrick Welman naar Lattrop gekomen om het echtpaar persoonlijk te feliciteren. Redactie Hart van Oldenzaal sluit zich bij de felicitaties aan, een welgemeend proficiat.

Foto en tekst: Martin Meijerink

Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:50