Huishoud-hobbybeurs weer zeer geslaagd!

Huishoud-hobbybeurs weer zeer geslaagd!

OLDENZAAL - Marly Schiphorst, de activiteitenbegeleidster van Zorgfederatie Oldenzaal locatie Mariahof, had in een boek gelezen over reminiscentie, in relatie met het organiseren van een huishoud- en hobbybeurs.

Reminiscentie bestaat uit het bewust ophalen van herinneringen. Door middel van verschillende materialen, muziek en foto's worden herinneringen gestimuleerd bij betrokkenen en kunnen ze hier over vertellen. Daar is Marly en het team van activiteitenbegeleiders met medewerking van de vele vrijwilligers afgelopen dinsdag 1 oktober (Dag van de ouderen) volledig in geslaagd.

In de Mariahof
In het verleden ging men met de bus naar de huishoud-hobbybeurs. Nu kwam de beurs naar hen toe in de Mariahof. Voor de gelegenheid was de recreatiezaal als mini-huishoud-hobbybeurs ingericht.

Veel deelnemers
Directeur-bestuurder Wiesje Heeringa die de opening van de huishoud-hobbybeurs verrichtte was dan ook blij en verrast door het prachtige borduurwerk dat werd aangeboden door de 81-jarige Mw T. Verbij. Op de beurs waren onder meer de bakkers van Avelijn, de Marke, dagbesteding Mariahof, openluchtmuseum Ootmarsum, de Zuivelhoeve en Hiptrend sieraden aanwezig. Ook de bakbijdrage (bakbloedworst) van vrijwilliger Herman Japink viel goed in de smaak. De Hart-krant van Oldenzaal doet dan ook graag verslag van deze bijzondere middag. Complimenten aan de organisatie, de ondernemers en de vrijwilligers.

Foto en tekst Martin Meijerink.

Foto: Mw T. Verbij borduurde een pracht doek over prinses Beatrix

Meer berichten
 
Auto zoeker