Afbeelding
Foto: PETRA LENSSEN

Kom naar deBauhaus Women's Night

Algemeen

Kom naar de Bauhaus Women's Night

Bauhaus Twente organiseert zaterdagavond 28 september een gratis klusavond voor vrouwen: de Bauhaus Women's Night. Ben je nog niet zo handig met een boor, wil je zelf een strakke laminaatvloer in je nieuwe woonkamer leggen, of gaat de complete badkamer bij jullie op de schop? Dan is dit je kans om je klusvaardigheden op te krikken tijdens een gezellige avond met stoere workshops en entertainment.

De klussende vrouw is in opmars, dat merken ze bij Bauhaus al een tijdje. Jos staat in Bauhaus Twente 'op het gereedschap'. Hij krijgt veel vragen van vrouwen, niet alleen over de juiste apparaat keuze, maar ook hoe ze een klus precies moeten aanpakken. "Er zijn meer single vrouwen die niet steeds afhankelijk willen zijn van een klusjesman. Grijnzend: "Of ze hebben wel een vent, maar met twee linkerhanden". Ook Inge ziet meer vrouwen aankloppen op de tegelafdeling: "Niets geeft zo'n lekker gevoel als een mooi gevoegd tegelwandje dat je zelf hebt gezet".

Zelf doen is toch anders
Op de Women's Night van 28 september kan je je inschrijven voor 2 workshops, van licht decoratief tot de stevige klus: Stuken, een binnenmuur plaatsen, laminaat leggen, tegelen, omgaan met powertools, houtreparatie, behangen, kitten en lijmen, decoratief verven, kleuradvies en elektra. Specialisten van de leveranciers zorgen voor deskundige instructies en begeleiding. Tijdens de workshops staat ervaring opdoen voorop: "Zelf doen werkt echt veel beter dan een YouTube filmpje kijken", zegt een van de deelneemsters van de vorige editie. Bauhaus zorgt ook nog voor een flinke dosis entertainment: hapjes en drankjes en een spelshow met prijzen.  

De inschrijving start op 12 september. Inschrijven kan alleen online, op nl.bauhaus/womensnight. Zorg dat je erbij bent want de Women's Night zit altijd snel vol!

Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 19 uur geleden
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 22 uur geleden
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
Afbeelding
Zaaiactie voor de bijen 19 apr, 15:41