Afbeelding

Wijnfeest in Bad Bentheim

Algemeen

BAD BENTHEIM - Het Wijnfeest in Bad Bentheim blijft groeien. Elk jaar weten meer bezoekers het festival net over de grens te vinden. Dit jaar kunt ook u daarbij zijn op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 september.

Drie dagen lang kan iedereen genieten van muziek, heerlijk eten, de romantische sfeer van de stad en natuurlijk fantastische wijnen. Dat niet alleen in landen als Frankrijk heerlijke wijnen worden gemaakt, zal wederom bewezen worden.

Aan de wandel
Tijdens het Wijnfeest kunt u op zondag een wandeling gaan maken van 6,5 km of 14,5 km lang. De langste route kan eventueel worden ingekort tot zo'n 13 km. Onderweg zijn er een een aantal tussenstops, waar vanzelfsprekend een lekker wijntje genuttigd kan worden. En met het nuttigen van een wijntje kunnen stempels gespaard worden. Met drie stempels op de kaart, kunt u meedoen met de verloting en het enige dat u daarvoor moet doen is de kaart met contactgegevens uiterlijk 18.00 uur inleveren.

Amusement
Op vrijdag loopt het programma van 17.00 tot 24.00 uur en zal de muziek klinken van The Cube four for music. Schlagers, discofox, rock en muziek van de hitparade kunnen allemaal voorbij komen deze avond. Op zaterdag 14 september begint het programma wat eerder. Vanaf 14.00 uur mag u al komen genieten van de wijn en Johnny Latino met gitaarmuziek en in de avond van Skyfire. Helaas zal ook deze dag om 24.00 uur eindigen. De laatste dag van het Wijnfestival begint om 12.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Op het programma staan de wandeling en de muziek van Farmhouse Jazz & Blues Band en een spetterende finale met een DJ.

Van harte welkom
Het Weinfest wordt georganiseerd door Bad Bentheimer Interessengemeinschaft e.V. Meer informatie over het festival en andere activiteiten vindt u op www.bbionline.de

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 3 uur geleden
Afbeelding
Spreekuur autisme 11 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 24 apr, 14:49
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03