Basiscursus AED en reanimatie

DENEKAMP - De E.H.B.O. vereniging Denekamp begint binnenkort weer met een basiscursus AED/reanimatie. Deze cursus zal in 1 avond worden gegeven. Door 1 avond van uw tijd te geven kunt u snel en effectief wil ingrijpen om zo de overlevingskansen van het slachtoffer te vergroten.

Deelnemers leren te reanimeren en de AED hierbij te gebruiken, zodat zij direct hulp kunnen bieden in geval van een circulatiestoornis (hartstilstand). Nadat u enige kennis van de theorie heeft, is er ruimschoots gelegenheid om het geleerde in de praktijk te brengen. Uw vaardigheid van beademen en hartmassage wordt geoefend. Verder wordt de stabiele zijligging geoefend. Wanneer de AED cursus met goed gevolg is gevolgd en u beheerst de vaardigheid van het reanimeren met behulp van de AED, dan ontvangt u een deelname certificaat. Voor de geldigheid van dit certificaat en het bijhouden van de reanimatievaardigheid moet jaarlijks een herhalingsles worden gevolgd. Het bijwonen ervan wordt op uw certificaat aangetekend.

Aanmelden
De cursus zal, dinsdag 3 september 2019 van 19.00 – 22.00 uur plaatsvinden in het Irenegebouw aan de Grotestraat te Denekamp. Er zijn nog enkele plaatsen vrij!! Aangezien de EHBO-vereniging van Denekamp zonder commerciële doeleinden werkt en het belangrijk is dat iedereen deze cursus volgt, houden zij de prijs zeer laag. Deelname aan deze cursus kost dan ook slechts 30 euro. Als u meer informatie over deze AED cursus wilt hebben of u wilt zich hiervoor opgeven mail dan met f.tellman@home.nl of bel 06-14607339.

Meer berichten