Afbeelding

Ontspannen met yoga

Algemeen

OLDENZAAL - Wilt u ook graag ontspannen als mantelzorger? Is yoga iets voor u? Er is nog plek! In Boerderij Stakenboer in Zuid-Berghuizen wordt er speciaal voor mantelzorgers wekelijks yogales gegeven. Er is nog plek op de maandagochtend. Doet u mee?

De yogalessen zijn speciaal bedoeld voor mantelzorgers en zijn gericht op ontspanning en lichaamsbewustwording. De belasting voor mantelzorgers is vaak groot. Tijd en aandacht gaat vaak uit naar de ander, terwijl aandacht voor jezelf minstens zo belangrijk is. Tijdens dit wekelijkse uurtje worden deelnemers in beweging, lichaamsbewustwording en ontspanning meegenomen. Het tempo is rustig en de lat ligt laag. Elke les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening, gericht op het loslaten van spanning of het meer bewust worden van het lichaam.

Locatie
De lessen vinden plaats in Boerderij Stakenboer, op maandagochtend van 9.30 tot 10.30 uur en worden verzorgd door Renate Boerkamp. De eerste les na de zomervakantie is op maandag 2 september. Voor aanvang, vanaf 9.15 uur en aansluitend aan de les is er de gelegenheid om samen koffie/thee te drinken. Dit samenzijn wordt als een prettige meerwaarde van de yogales ervaren, echter aanwezigheid is geheel vrijblijvend.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze lessen. Wel vragen wij u zich aan te melden. Dit kan telefonisch bij Mariët Arts of Lydia Veltman via telefoonnummer 0541-57 14 14 of per mail: info@impuls-oldenzaal.nl

Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 1 uur geleden
Afbeelding
Zaaiactie voor de bijen 2 uur geleden
Lekker eten, gezelligheid en gemeenschap. Daar draait het om bij het Suikerfeest. (Tekst: Martin Meijerink)
Gezellige afsluiting van de ramadan met het Suikerfeest 2 uur geleden
Afbeelding
'Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour' 4 uur geleden
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 4 uur geleden
Afbeelding
Benefietconcert Dames Smartlappen Koor 5 uur geleden
Afbeelding
Visie wonen, welzijn en zorg 5 uur geleden
Foto: Masterphoto
Mooi programma voor Maxima's Night Out 5 uur geleden