Twentse Fiets4daagse vanuit Almelo

ALMELO - Een heugelijk feit: de Twentse Fiets4daagse viert dat dit jaar voor de 70e keer het evenement gehouden mag worden.

Het sportieve evenement in Almelo is één van de oudste fietsevenementen van Nederland en wordt gehouden van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 augustus. Vier dagen lang kan er door de mooie natuur van Twente gefietst worden met onderweg bij de stempelposten en bij de Preston Palace, de start en finish, leuke verrassingen. Twente leent zich uitstekend voor een fantastische fiets4daagse met fietspaden en landwegen die tussen de koren- en maïsvelden door slingeren. Langs de route komt u regelmatig molens, kastelen, musea en historische gebouwen tegen.

Extraatjes
Er is een speciale kinderroute van 25-30 km, die zeer geschikt is voor jonge fietsers of kinderen die bij een volwassene achterop zitten. De jonge deelnemers krijgen een goodie bag met een boekje vol leuke opdrachten waarmee prijzen gewonnen kunnen worden. Bij deelname aan alle vier de dagen is er een feestelijk onthaal en een herinneringsmedaille. Ook is er voor de jeugd een kinderparty in "de Boekerie".
Op donderdag 8 augustus is er de "zadelpijnparty" tussen 19.00 en 22.00 uur bij Preston Palace. Aanmelden hiervoor kan tot woensdag 17.30 uur. Kosten bedragen € 20,-.
Bij "de Boekerie" is er ook een tentoonstelling over 70 jaar Fiets4daagse.

Deelnemen
Inschrijven voor deze 70e Fiets4daagse kan via www.almeloevents.nl. Vier dagen deelnemen kost € 15,- bij voorinschrijving en nadien € 20,-. Eén dag meefietsen kost € 6,-. Ook is er een voordelige gezinskaart.

Meer berichten
 
Auto zoeker