Afbeelding

Bisschoppelijke zendings-opdracht voor Ine Wilbers

Algemeen

OLDENZAAL - Vicaris Ronald Cornelisse was er speciaal voor naar Oldenzaal gekomen om samen met het Oldenzaals pastoraal team luister bij te zetten bij de benoeming van Ine Wilbers.

Vorige week heeft Ine Wilbers de bisschoppelijke zendingsopdracht ontvangen van kardinaal Eijk. Door deze bisschoppelijke zending is zij nu verbonden met de katholieke kerk en van daar uitgezonden om haar pastoraal werk in de Mariahof, het verpleeghuis van Zorgfederatie Oldenzaal, te doen. Ine Wilbers voerde haar taak al enige tijd uit, tot tevredenheid van de directie en personeel van Zorgfederatie Oldenzaal, maar nog meer tot tevredenheid van de bewoners en de familieleden van de bewoners. In een bijzondere presentatieviering met als thema "Oog, oor en hart" waarbij vele bewoners en familieleden aanwezig waren, werd haar zendingsopdracht ingeluid. Zo organiseerde ze in het verleden samen met haar vrijwilligers meditatievieringen, zoals afgelopen mei, waarbij met de bewoners een bezoek werd gebracht aan de Plechelmus Basiliek om de Mariavieringen te houden. Bent u geïnteresseerd om te helpen? U kunt zich nog als vrijwilliger/begeleiders aanmelden via de Hartkrant. Email: Knipkaatje@gmail.com of bellen met Zorgfederatie Oldenzaal op: 0541-51 32 74

Foto en tekst: Martin Meijerink. Op de foto: Vicaris Ronald Cornelisse, Pastor Bernard Reerink, Pastoraalwerkster Maroesjka Sleegers en rechts Ine Wilbers.

Afbeelding
Spreekuur autisme 2 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 22 uur geleden
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren gisteren
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56