Afbeelding

Kavelverkoop Saller 2C in Losser van start op woensdag 26 juni

Algemeen

LOSSER - De verkoop van bouwkavels in de eerste fase van het Losserse bouwplan Saller 2C gaat op 26 juni van start. Kopers zijn dan tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom in 't Lossers Hoes.

De gemeente stelt regelmatig bouwkavels beschikbaar in de diverse plannen, met altijd een grote interesse. Zeker in de huidige woningmarkt is het voor veel mensen nog aantrekkelijk om niet alleen een woning te kopen, maar deze ook geheel naar wens te laten bouwen. In het nieuwe bouwplan Saller 2C worden in totaal zeven vaste bouwkavels en twee flexibel indeelbare bouwstroken aan de man gebracht. In de stroken ligt alleen de diepte van de bouwkavels vast, de breedte is door kopers zelf te bepalen. Enige voorwaarde is dat er wel een verkoopbare kavel overblijft. De vaste bouwkavels zijn geschikt voor vrijstaande woningen en de bouwstroken zijn zowel geschikt voor vrijstaande- als twee-onder-één-kapwoningen.

Kosten
De bouwkavels liggen tussen de 466 en 854 vierkante meter. Kopers moeten rekenen op een basisprijs vanaf 350 euro inclusief BTW per vierkante meter. De definitieve prijs hangt af van de omvang en ligging van de kavel. Op termijn worden nog meer kavels aangeboden. De gemeente hanteert tegenwoordig ruime reserveringstermijnen en de woning hoeft pas drie jaar na koop van de kavel klaar te zijn. Daarnaast zijn er ontbindende voorwaarden in verband met de verkoop van de eigen woning. De gemeente wil met de ruime voorwaarden zoveel mogelijk mensen de gelegenheid geven om een kavel te kopen op deze plek.

Duurzame wijk
Zoals kopers wellicht al weten is het sinds 1 juli vorig jaar verplicht om nieuwe bouwprojecten gasloos te realiseren, waaronder dus dit bouwplan. Om kopers te informeren over deze ontwikkeling en de mogelijkheden voor duurzaam wonen organiseert de gemeente voor alle belangstellenden op 17 juni een informatiebijeenkomst van 18.30 tot 20.30 uur in 't Lossers Hoes. Iedereen met interesse in een kavel is van harte welkom. Kijk voor meer informatie over het bouwplan op www.losser.nl of neem contact op met Kristel Zissler via k.zissler@losser.nl

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 5 uur geleden
Afbeelding
Spreekuur autisme 12 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 24 apr, 14:49
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03