Dag van het Park 2019 succesvol

OLDENZAAL - Dat cultuur bijdraagt aan maatschappelijke ontwikkeling van het individu, maar ook zijn werking heeft als bindmiddel, hebben we afgelopen zondagmiddag nog eens duidelijk kunnen ervaren en beleven tijdens de Dag van het Park.

De weergoden werkten mee en kunst en cultuur, theater, muziek werd ons, de toehoorders, op een presenteerblaadje aangeboden. Gratis geheel voor niets hebben we kunnen genieten van de optredens van vele kunst en cultuur uitingen. Wat opviel was dat veel jeugdig talent zich presenteerde bij en tijdens de ballet- en dansuitvoeringen. Maar ook in de jeugdigen die de zangpodia solo of in groepen betraden schuilt veel toekomstig talent. Een goed georganiseerd programma vol afwisseling, die het publiek deed meebeleven en genieten. In het prachtige Kalheupinkpark een geschenk aan die Engelse Gelderman vrouwe was het goed vertoeven en jong en oud heeft dan ook kunnen genieten.

Deze middag had een aanjagende en inspirerende werking en past geheel in de ambities van een stralende en bruisende stad.

Foto en tekst:
Martin Meijerink

Meer berichten
 
Auto zoeker