Afbeelding

Blader door het Mango Mobility Magazine

Algemeen

TWENTE - De aanschaf van een nieuwe scootmobiel wordt makkelijker en leuker met het gratis Mango Mobility magazine. Blader rustig door alle beschikbare modellen en kies uw favoriet.

Mango Mobility beschikt over de grootste keuze aan scootmobielen in de regio. Ze hebben alles in huis om uw mobiliteit buiten de deur te verbeteren. Hiermee brengt Mango leuke dingen dichterbij! Met het nieuwe Mango Mobility magazine wordt het uitzoeken van een geschikt product nog gemakkelijker en leuker. Het gratis magazine bestaat uit 124 pagina's gevuld met verschillende mobiliteitsoplossingen. Niet alleen het uitgebreide assortiment wordt hierin weergeven, maar ook algemene tips over de aanschaf, veilig rijden en onderhoud van een scootmobiel komen aan bod. Zo helpt Mango mensen niet alleen op weg bij de aanschaf van een scootmobiel, maar ook het gebruik en onderhoud ervan.

Onderhoud
Bij Mango Mobility stopt de service niet na aanschaf van een scootmobiel. Ze blijven voor u klaarstaan, ook bij het onderhoud van uw scootmobiel. Zo blijft uw scootmobiel een betrouwbaar hulpmiddel die uw wereld vergroot. Toch onverhoopt schade? Ook voor reparaties kunt u rekenen op de service van Mango Mobility. Met meer dan 10 jaar aan ervaring met elektrische mobiliteitsoplossingen zijn ze het aangewezen adres voor onderhoud en reparaties aan de scootmobiel.

Bezoek de winkel
Het Mango Mobility Magazine is gratis aan te vragen via: www.mangomobility.nl en af te halen in de winkel. In Hengelo vindt u Mango Mobility aan de Drienerstraat 59, of bel ze op 074-7002269. In Almelo is de winkel gevestigd aan de Einsteinstraat 8, of bel naar 0546-453296.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 6 uur geleden
Afbeelding
Geen voetbal zónder vrijwilligers... 23 mrt, 13:27
Afbeelding
Laat je garderobe stralen met de lente- en zomercollectie van Geisha 23 mrt, 09:57
Afbeelding
Geslaagd toernooi van taekwondo-tak Hantei 22 mrt, 12:25
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
Opvangplekken voor Oekraïners 22 mrt, 11:34
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30
Afbeelding
Techniek Tastbaar bij TCC 22 mrt, 11:26